NIKADA SE NIJE NAVIKLA NA LJUDSKI ŽIVOT: Našli su je GOLU u ŠUMI nakon 18 godina, njena PRIČA je JEZIVA!
Džungla, Foto: Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

NIKADA SE NIJE NAVIKLA NA LJUDSKI ŽIVOT: Našli su je GOLU u ŠUMI nakon 18 godina, njena PRIČA je JEZIVA!

Priča o devojčici koja je gola odrasla u šumi i nikada se nije navikla na ljudski život ostavila je javnost bez teksta

Objavljeno: 18:41h

Rocham Piengeng je imala samo 8 godina kada je nestala sa sestrom. Naime, one su pasle bivole u ​​kambodžanskoj džungli i izgubile se. Roditelji si izgublili svaku nadu da će ih ikada više videti, a onda se trag Rocham pojavilo slučajno posle skoro dve decenije. Niko ne može da poveruje kako se sudbina poigrala sa njom.

Prošlo je 18 godina, 23. januara 2007. godine gola devojka je izašla iz džungle u provinciji Ratanakiri. Ona je tajno ukrala hranu od jednog seljaka. Otkrivši gubitak, seljak je tajno otišao u lov na lopova, a zapravo je pronašao divlju devojku u šumi bez odeće.

Odmah je pozvana policija. Jedna od porodica u selu prepoznala je devojčicu kao svoju nestalu ćerku Rochom Piengeng. Na leđima joj je bio prepoznatljiv ožiljak, što je nepogrešivo ukazivalo da je to njihovo dete. Ali, devojčina sestra nikada nije pronađena.

Šuma
Šumafoto: KURIR TV

I sama je nekim čudom uspela da preživi u gustoj džungli. Stručnjaci su potom naporno radili sa Rochom, pokušavajući da je vrate u normalne životne uslove.

Ubrzo je mogla da izgovori neke reči: «majka», «otac», «bol u stomaku». Psiholog je rekao da je devojčica pokušavala da izgovori druge reči, ali da ih je bilo nemoguće razumeti. Kada je Rochom htela da jede, jednostavno je pokazala na svoja usta.

Devojka je češće puzala po zemlji, odbijajući odeću. Na kraju, nikada nije uspela da se prilagodi ljudskoj kulturi, otrčavši nazad u šumu u maju 2010. Od tada se ništa ne zna o tome gde se divlja devojka nalazi. Ponekad postoje oprečne glasine, te se može čuti od meštana da su je videli. Mada, već 13 godina o njoj ne postoje nikakve znavične informacije.

Bonus video:

01:20

GRČKA POD HITNO DA NAPRAVI PLAN ZA REKONSTRUKCIJU ŠUMA! Metorolog otkrio: One su važne za održavanje KLIMATSKE RAVNOTEŽE

(Espreso / Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.