KAMERA ZABELEŽILA UŽAS! Dečak izrešetao vršnjake na parkingu nakon svađe (VIDEO)
Pucnjava, Foto: Printscreen/Youtube/WPBF 25 News

strašno!

KAMERA ZABELEŽILA UŽAS! Dečak izrešetao vršnjake na parkingu nakon svađe (VIDEO)

Dečak je nakon kratke svađe zgrabio pištolj i počeo da puca

Objavljeno:

Jedanaestogodišnji dečak optužen je da je upucao dvojicu 13-godišnjaka nakon što su se u ponedeljak uveče posvađali na treningu omladinaca u centralnoj Floridi, saopštile su vlasti. Snimak sa nadzorne kamere i poziv 911 otkrivaju haos koji je nastao kada je 11-godišnjak upucao dvojicu tinejdžera.

Na snimku se vidi kako dečak trči prema automobilu, gde je zgrabio pištolj i počeo da puca, prenosi NBC Miami. Majka jednog od ranjenih dečaka očajnički je zvala u pomoć nakon incidenta. U njenom glasu u pozivu 911 čuje se panika. "Moj sin je upucan! Moj sin, u leđa", čuje se kako majka govori.

Policija je stigla na lice mesta u ponedeljak oko 20.30 sati nakon što je navodno svađa dovela do sukoba. Šef policije Majk Mekkinli rekao je da je dečak otišao do auta majke i zgrabio neobezbeđen pištolj, pre nego što je upucao jednog 13-godišnjaka u rame i drugog u torzo. "To nije dobro. Ne bi trebalo da imamo 11-godišnjake koji imaju pristup oružju i misle da mogu da reše spor vatrenim oružjem", rekao je šef policije.

Dvojica tinejdžera prevezana su u obližnju bolnicu i njihovo stanje je stabilno. Napadač je uhapšen i optužen za pokušaj ubistva drugog stepena. Mekkinli je rekao da mladi uništavaju svoje živote pokušavajući pištoljima da reše svoje probleme. I majci osumnjičenog dečaka prete tužbe jer je ostavila pištolj na dostupnom mestu.

Bonus video:

00:56

Novi Pazar, pucnjava

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.