NAJLEPŠA I NAJBOGATIJA ARAPSKA PRINCEZA NE POŠTUJE ISLAMSKE ZAKONE! Sve PARE troši na OVO, a evo koliko je "TEŠKA"
Šeika Mahra Bin Mohamed Bin Rašid al Maktum, Foto: Printscreen/Youtube/ROMEO BAHI VLOGS

LEPOTICA

NAJLEPŠA I NAJBOGATIJA ARAPSKA PRINCEZA NE POŠTUJE ISLAMSKE ZAKONE! Sve PARE troši na OVO, a evo koliko je "TEŠKA"

Šeika Mahra omiljena je ćerka vladara Dubaija koja ne poštuje islamske zakone i troši velike količine novca

Objavljeno:

Šeika Mahra Bin Mohamed Bin Rašid al Maktum omiljena je ćerka vladara Dubaija Šeika Muhameda Bin Rašida Al Maktuma. Poznata je po tome da troši velike količine novca i da ne poštuje islamske zakone. Jedna je od najbogatijih i najlepših arapskih princeza.

Nikad nije nosila hidžab. Njen otac dao joj je slobodu kakvu nema nijedna njegova ćerka. Sa 28 godina još uvek nije bila udata. Isticala se među ženama u Ujedinjenim Arapskim Emiratima po svetloj odeći koju je nosila i po tome što nikad nije prekrila svoju glavu. Po rođenju dobila je ime Kristina, ali su joj roditelji promenili ime i dobila je arapsko. Šeika Mahra često je posećivala javna događanja i voli da bude viđena.

Za razliku od drugih ćerki ili žena arapskih vladara, magazini o njoj su često pisali. Čak ima i profil na društvenim mrežama na kom je bila vrlo aktivna. Postoji mogućnost da joj je sve to dozvoljeno zato što je njena majka poreklom iz Grčke. Njeni roditelji živeli su nekoliko godina u braku. Dobili su dvoje dece.

Niko ne zna kad i zašto su se rastali. Šeika Mahra ima divan odnos sa svojom majkom. Šeika Mahra ima odlično poslovno obrazovanje. Diplomirala je na Univerzitetu u Britaniji. S obzirom na to da Šeika Mahra vodi poreklo i iz Grčke njen otac joj je dozvolio da ima slobodu u životu.

Njena velika ljubav jesu konji i u jednom trenutku ih je imala čak 11. Najskuplji je vredeo 3,6 miliona dolara, a godišnje je na njihovu brigu trošila oko četiri miliona dolara.

Prema poslednjim procenama, njeno bogatstvo procenjeno je na milijardu dolara.

(Espreso/ Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.