DARIA (21) PROŠETALA U VRELIM PANTALONICAMA GRADOM I SVI SU PALI U TRANS: Svi gledaju u OVAJ DEO NJENOG TELA! VIDEO
Daria Plužnikova, Foto: Printscreen/Instagram/dariashuer

SVE SAM MIŠIĆ

DARIA (21) PROŠETALA U VRELIM PANTALONICAMA GRADOM I SVI SU PALI U TRANS: Svi gledaju u OVAJ DEO NJENOG TELA! VIDEO

Daria se sve do pre nekoliko godina uopšte nije bavila sportom, čak je jedno vreme uzimala narkotike i pala na samo 46 kilograma

Objavljeno:

Zove se Daria Plužnikova, ima samo 21 godinu, dolazi iz Moskve, a ovih je dana izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama nakon što je gradom prošetala u vrućim pantalonama.

Naime, Daria ima nesvakidašnje snažne noge za devojku njenih godina te je zbog toga izložena raznim komentarima, pa i takvima da se čovek zamisli.

Neki su, naglasila je na Instagramu pre par dana, čak i puni neshvatljive mržnje.

"Znaju mi svašta govoriti, da jednog dana neću moći imati jecu, da ću izgledati poput muškarca", izjadala se Daria tokom intervjua koji je u ponedeljak objavljen na YouTubeu.

Daria se sve do pre nekoliko godina uopšte nije bavila sportom, čak je jedno vreme uzimala narkotike i pala na samo 46 kilograma, ali je u vrlo kratkom vremenu uspela prevaliti put od zavisnice do devojke koja zdravo živi i vreme provodi u teretani.

I sve to zahvaljujući snažnoj volji i treneru Ivanu koji se silno zabrinuo za njen život i nagovorio je da pođe s njim vežbati.

Uprkos nagađanjima Daria ne konzumira testosteron, a zbog grubih crta lica su je prozivali i tokom srednje škole. "Ma već tada su mi znali dobacivati da sam transseksualka", kazala je ta devojka i pokazala fotografiju na kojoj je imala samo 17 godina.

Na osude je navikla, čak je i majka ponekad upita vidi li na šta liči, ali nije baš ni sve tako crno. Na Instagramu brojni hvale njezin izgled i pritom uopšte ne štede na komplimentima, a naročito je obožavaju u Brazilu.

Ipak, naravno da tako snažne noge izazivaju i određene probleme.

"Teško mi je prekrstiti noge, trljanje aduktora stvara žuljeve, a i užasno mi je teško pronaći farmerke koje se dovoljno mogu rastegnuti pod mojim mišićima", kazala je.

Pod Ivanovim vođstvom je u tri godine dobila 26 kilograma mišića, potpuno se rešila zavisnosti , a u međuvremenu je i sama postala instruktor fitnesa.

Danas je u izvanrednoj takmičarskoj formi i osvaja nagrade na lokalnim turnirima, na prvenstvima u Moskovskoj regiji i Moskvi.

Bonus video:

02:25

RUSKA FITNES INSTRUKTORKA O ŽIVOTU U BEOGRADU! Irina: Ne mogu da verujem šta je ovde moguće, u RUSIJI JE TO ZABRANJENO 15 GODINA

(Espreso / WEBCAFE.HR)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.