UDOVICU ČUVENOG ROTŠILDA ZOVU MAĆEHA IZ PAKLA: Njegova deca joj OVO zameraju više od svog NOVCA koji je NASLEDILA
Lin Forester i Evelin de Rotšild, Foto: DSRL1 / Backgrid UK / Profimedia

BIO JE "MOĆNIJI OD KRALJEVA"

UDOVICU ČUVENOG ROTŠILDA ZOVU MAĆEHA IZ PAKLA: Njegova deca joj OVO zameraju više od svog NOVCA koji je NASLEDILA

"Maćeha iz pakla" Lin Forester de Rotšild (69) bila je udata za Evelina de Rotšilda, britanskog bankara i najstarijeg člana porodice Rotšild, koji je preminuo prošlog novembra u 91. godini

Objavljeno:

Uveliko se priča da je lejdi Lin Forester de Rotšild pobegla iz Londona posle smrti svog supruga jer je tamo "svi mrze". Vratila se u Ameriku sa ogromnim bogatstvom koje joj je ostavio muž. U veoma lošim odnosima je sa njegovom decom, koji joj više od novca koji je nasledila, zameraju ono što je uradila na sahrani njihovog oca.

"Maćeha iz pakla" Lin Forester de Rotšild (69) bila je udata za Evelina de Rotšilda, britanskog bankara i najstarijeg člana porodice Rotšild, koji je preminuo prošlog novembra u 91. godini. Njihov venčanje organizovano je 2000.

Lin Forester i Evelin de Rotšild
Lin Forester i Evelin de Rotšild foto: DSRL1 / Backgrid UK / Profimedia

Bankarski tajkun je kontrolu nad bogatstvom od 187 miliona funti ostavio svojoj supruzi, kako se saznalo iz njegovog testamenta koji je napisao 2004. godine. U tom dokumentu ne navodi se koliko je novca ostavio svojoj deci, ćerki Džesiku i sinovima Entoniju i Dejvidu, koje je dobio u drugom braku (ženio se tri puta).

Lin Forester de Rotšild
Lin Forester de Rotšildfoto: Avalon / Avalon / Profimedia

Zna se da je Evelin de Rotšild posedovao 600 miliona funti od bogatstva porodice Rotšild, piše Daily mail.

Osim spora oko imovine, deca najstarijeg Rotšilda i njihova maćeha sukobili su se i oko sahrane.

"Nije dozvoljavala da njegova deca drže govor na sahrani. To ih je uznemirilo, naročito Džesiku", rekao je izvor za Page six. Porodica je bila uznemirena i zato što je govor bio zabranjen i rođaku i najboljem prijatelju pokojnog bankara lordu Džejkobu Rotšildu. Ali je zato govor održao njen prijatelj, bivši američki predsednik Bil Klinton.

Bil Klinton
Bil Klinton foto: Profimedia

"Evelin se sreo sa Rotšildom samo nekoliko puta. Porodici bi mnogo više značilo da je Džejkob govorio", dodao je insajder.

Više izvora reklo je za Page six da je Lin Forester de Rotšild napustila London: "Otišla je iz grada, tamo je svi mrze". Lin ima dvojicu sinova iz prethodnog braka.

Bonus video:

00:45

Na snagu stupio Zakon o utvrđivanju poreklu imovine

(Espreso/ Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.