MLADOJ MAJCI GATARA REKLA DA ĆE USKORO UMRETI: Ovo joj dala na RASTANKU, a onda se dogodio HOROR! (FOTO)
Fernanda Silva Valoz da Kruz Pinto, Foto: Printscreen/Facebook/Barra do Piraí em Foco

DA SE NAJEŽIŠ!

MLADOJ MAJCI GATARA REKLA DA ĆE USKORO UMRETI: Ovo joj dala na RASTANKU, a onda se dogodio HOROR! (FOTO)

Tragičan sled događaja počeo 3. avgusta kada je žena prošetala centrom grada Maseja u Brazilu

Objavljeno: 17:31h

Brazilske istražitelje buni slučaj mlade majke koja je umrla nakon što je pojela čokoladu koju joj je dala gatara, koja joj je predskazala skoru smrt.

Tragičan sled događaja počeo 3. avgusta kada je Fernanda Silva Valoz da Kruz Pinto (27) prošetala centrom grada Maseja, koji je prepun raznih proročica.

Tada ju je navodno zaustavila starija žena, koja je nudila da joj pročita dlan. Žena je to prihvatila, nakon čega je starica rekla da joj je ostalo „samo nekoliko dana života“.

Onda joj je dala komad čokolade na rastanku.

– Pošto je [bombona] bila upakovana, nije joj palo na pamet da može predstavljati bilo kakvu opasnost.I pošto je bila gladna, odlučila je da to pojede – rekla je rođaka Bjanka Kristina za brazilski portal Globo 1.

Nekoliko sati posle toga, Fernandi je ozbiljno pozlilo i imala je simptome u rasponu od povraćanja do vrtoglavice i zamućenog vida.

Povraćala je, vid joj je bio malo zamagljen, telo je bilo mlitavo… bilo je samo pitanje sata – kazala je Bjanka, opisujući te jezive trenutke.

Fernanda je takođe opisala svoje stanje u tekstualnim porukama koje je slala porodici ubrzo nakon što je konzumirala slatkiš.

– Srce mi lupa. Povratila sam. Ali imam taj ukus u ustima. Tako je gorko. Loše. Vid mi je zamagljen. Tako sam slaba – napisala je nesrećna žena pred smrt.

U nastavku je sestri pisala kako se „oseća loše celog dana“.

Fernanda Silva Valoz da Kruz Pinto (27)
Fernanda Silva Valoz da Kruz Pinto (27)foto: Printscreen/Facebook/Barra do Piraí em Foco

– Naslonila sam se na kanister za vodu. Skoro da sam pala. Malo je falilo da srtnem Boga. Ne znam zašto sam ovakva, seko – glasila je jedna od njenih poruka.

Zbog postojećih oboljenja, uključujući gastritis i čir, porodica u početku nije sumnjala na zločin, ali je se to promenilo nakon što je Pinto spomenula susret sa „vidovitom ženom“.

– To je zato što sam prihvatila čokoladu u centru grada. Pojela sam je. Posle toga mi je pozlilo.U tom momentu mi to nije ni palo na pamet. Bila je to starija žena – napisala je ona.

Fernandu je rođaka odvela u bolnicu, a odmah po dolasku je počeo da joj krvari nos. Uprkos naporima lekara ona je preminula sledećeg dana, 4. avgusta.

Uzrok smrti je potvrđen tek dva meseca kasnije, kada je toksikološki nalaz otkrio visoku koncentraciju pesticida sulfotepa i terbufosa

– Ove supstance su veoma rasprostranjene u slučajevima trovanja i intoksikacije u Brazilu zbog lakog pristupa, uprkos tome što ih reguliše Ministarstvo poljoprivrede, stočarstva i snabdevanja – rekao je Talmani Gulart, šef Laboratorije za hemiju i toksikologiju koja je analizirala njeni uzorci.

Međutim, analizom nije potvrđeno da je čokolada bila izvor toksina, preneo je Globo 1.

Ipak, porodica je prijavila čitačicu dlanova policiji, koje još uvek pokušava da je identifikuje.

Policija je od tada registrovala slučaj kao „nerazjašnjenu smrt“ i trenutno se čekaju dodatni forenzički rezultati kako bi mogli da potvrde spekulacije o ubistvu.

Nezvanično, istražitelji pretpostavljaju da je gatara bila angažovana da ubije Fernandu, ali motiv ostaje nejasan.

Ne vidim da neko ima razloga da joj to uradi, ali ne znamo šta je bilo kome na srcu. Da li je neko naručio da se ona ubije, ili je žena to uradila zato što je htela, može saznati samo policija – rekla je druga rođaka žrtve Lumenita Valoz.

Fernanda je iza sebe ostavlila ćerku (9) sa posebnim potrebama.

Bonus video:

02:24

MAJKA DA BI IZLEČILA SINA OD KANABISA, KORISTILA OTROV! On završio na duševnoj klinici, a OVA OSOBA JE SVE ZAKUVALA

(Espreso / Globo, Srpski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.