JUTJUBER MALTRETIRAO DOSTAVLJAČA HRANE, OVAJ GA UPUCAO U GRUDI: Desio se OBRT NA SUDU, ovo NISTE OČEKIVALI (VIDEO)
Detalj iz dramatičnog snimka, Foto: PrintScreen/ Twitter/ David Kaplan

jezivo

JUTJUBER MALTRETIRAO DOSTAVLJAČA HRANE, OVAJ GA UPUCAO U GRUDI: Desio se OBRT NA SUDU, ovo NISTE OČEKIVALI (VIDEO)

Snimak kada je dostavljač pucao na jutjubera koji se našalio sa njim kruži mrežama

Objavljeno:

Na društvenim mrežama se pojavio dramatičan snimak na kojem se vidi kako je prevara 21-godišnjeg jutjubera šaljivdžije pošla naopako, kada je dostavljač koga je želeo da prevari izvukao pištolj i upucao ga u grudi.

Video prikazuje Tanera Kuka (21) koji vodi Jutjub kanal „Classified Goons“, kako maltretira Alana Kolija dok je preuzimao porudžbinu hrane u tržnom centru u Sterlingu u Virdžiniji, 2. aprila.

Kuk se može videti kako prati Kolija po tržnom centru dok mu gura telefon u lice. Koli se povlači od Kuka i kaže mu da stane tri puta pre nego što pokuša da skloni telefon sa lica dok jutjuber nastavlja ka njemu.

U ovom trenutku je Kolijev štos pošao naopako, kada je dostavljač izvukao pištolj i upucao jutjubera u grudi.Pucnjava je izazvala paniku dok su kupci bežali jer su se uplašili da je u pitanju masovna pucnjava dok su policajci prikovali Kolija za zemlju i uhapsili ga. On je optužen za teško zlonamerno ranjavanje, upotrebu vatrenog oružja u izvršenju krivičnog dela i upotrebu vatrenog oružja unutar zgrade.

Ali prošle nedelje, Koli, koji ima dozvolu za nošenje oružja, proglašen je nevinim za teško zlonamerno ranjavanje u pucnjavi nakon što je rekao da je delovao u samoodbrani.

On je proglašen krivim po blažoj optužbi, ali će sudija saslušati argumente za poništavanje ove presude na ročištu sledećeg meseca nakon što je njegov advokat uložio žalbu na nju.

Jedan od Kolijevih branilaca Adam Pulijard rekao je da je njegovom klijentu tokom sukoba pretila opasnost od Kuka, koji je bio rešen da izazove reakciju i da privuče gledaoce na njegov Jutjub kanal.

Kuk se borio za život nakon pucnjave i proveo je nekoliko dana na intenzivnoj nezi nakon što mu je metak probio stomak i jetru.

Jutjuber je tokom suđenja insistirao na tome da nije slutio da je uplašio ili naljutio Kolija.

Bonus video:

00:26

UŽAS U BOLEČU: Zatečena tela muškarca i žene, nađeni nož i pištolj, ČUO SE PUCANJ!

(Espreso/ Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.