NEVIĐENA MAKLJAŽA POLITIČARA U PROGRAMU UŽIVO: Izbila tuča u studiju, pustili ih da se LEMAJU gledajte samo (VIDEO)
Tuča u programu uživo, Foto: PrintScreen/ ITemfix

jezivo

NEVIĐENA MAKLJAŽA POLITIČARA U PROGRAMU UŽIVO: Izbila tuča u studiju, pustili ih da se LEMAJU gledajte samo (VIDEO)

U programu uživo potukla se dvojica političara iz Pakistana

Objavljeno:

Politička emisija u Pakistanu dobila je neočekivani preokret kada je žestoka debata između dva političara eskalirala u tuču, piše India today.

Incident, koji je od tada postao viralan, dogodio se u popularnoj pakistanskoj emisiji "Kal Tak", čiji je voditelj Džaved Čaudhari.

Dvojica uključenih političara bili su Šer Afzal Marvat, advokat povezan sa Pakistanom Tehrik-e-Insafom (PTI) Imrana Kana i Afnan Ulah, senator Pakistanske muslimanske lige Navaza Šarifa-Navaz (PML-N).

Verbalni konflikt brzo je izmakao kontroli kada je senator Afnan Ulah Kan izneo optužbe protiv šefa PTI Imrana Kana, optužujući ga za nedolično ponašanje i tajne razgovore sa vojnim establišmentom.

Kao odgovor na ove optužbe, Marvat je, umesto da se suprotstavi argumentima, pribegao fizičkom nasilju, zadavši Hanu udarac u glavu.

Situacija se dodatno pogoršala kako je Kan uzvratio, što je dovelo do tuče pesnicama na televiziji uživo. Uprkos naporima ekipe i voditelja emisije da ih razdvoje, tuča se nastavila, ostavljajući gledaoce i naciju u šoku.

Nakon incidenta, oba političara su se oglasila na društvenim mrežama kako bi odbranili svoje postupke. Marvat je svoj nasilan odgovor opravdao navodeći pogrdnu reč koju je Afnan Ulah izgovorio lideru PTI-ja, Imranu Kanu.

S druge strane, senator Afnan Ulah Kan izrazio je da se protivi nasilju, ali je branio svoje postupke navodeći da je on "vojnik Navaza Šarifa".

"Marvat me je juče napao, protivnik sam nasilju, ali ja sam vojnik Navaza Šarifa. Trik koji je stavljen na Marvata je važna lekcija za sve PTI, a posebno za Imrana Kana, oni neće moći da vidi oblik, moraće da nose velike crne naočare", napisao je on.

Incident je izazvao kritike na internetu, a mnogi su osudili domaćina i osoblje "Kal Taka" jer nisu sprečili tuču.

Bonus video:

00:09

Masovna tuča na beogradskom bazenu

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.