OVO JE BIVŠI MUŽ MEGAN MARKL KOG JE NAČISTO UNIŠTILA: Sve joj PLAĆAO, potrošila mu sav NOVAC, a onda ga ŠUTNULA?
Megan Markl, Foto: Profimedia

SLOMILA GA JE

OVO JE BIVŠI MUŽ MEGAN MARKL KOG JE NAČISTO UNIŠTILA: Sve joj PLAĆAO, potrošila mu sav NOVAC, a onda ga ŠUTNULA?

Pre nego što je pronašla ljubav pored princa Harija, Megan je ljubila ovog muškarca

Objavljeno: 15:22h

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl (42) nekada je ljubila Trevora Engelsona, ali nakon razvoda pravu ljubav je pronašla pored princa Harija (38). Prema navodima Trevorovih prijatelja, karijera i porodični život mu je procvetao nakon što su se on i Megan rastali. Izvor blizak Trevoru otkrio je za Dejli Mejl da ga je Megan uništila kad ga je ostavila.

- Trevoru je neko vreme bilo jako teško. On je dobar dečko, ali Megan Markl ga je slomila kada je tražila razvod. Kada je počela da se zabavlja s Harijem, to ga je ponovo slomilo zbog publiciteta oko braka, a zatim i intervjua s Oprom - rekao je prijatelj Engelsona.

Ipak, kada ga je nedavno sreo, situacija je bila u potpunosti drugačija. Trevor je stalno pričao kako je najsrećniji ikad, koliko voli što je postao tata i da se nikad nije osećao ispunjenije.

1 / 14 Foto: WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Svako u Trevorovu životu zna da ne treba da spominje slovo 'M'. Nastavio je dalje i na neki način, moglo bi da se kaže da ima bolji život od Megan. Verovatno ima više novca od nje sada, radi ono što voli i nije u centru pažnje - dodaje izvor.

Trevor je u srćnom braku s naslednicom Trejsi Kurland, čiji je pokojni otac izgradio bogatstvo od 500 miliona dolara pre svoje smrti. Trevor i Trejsi venčali su se 2019. godine i žive na prostranom imanju u Los Anđelesu s dve ćerke.

Inače, dok je bio s Megan, veći deo braka Engelson se pobrinuo za sve finansijske probleme, dok se ona borila da postane uspešna glumica. Kad je dobila ulogu u seriji Suits, Trevor je podržao njen odlazak u Toronto na snimanje serije od sveukupno devet sezona.

- On je bio njena stena. Plaćao je stanarinu, izdržavao ju je i stalno je podržavao. Uvek joj je bio veran, a kada je dobila ulogu u 'Suits', bio je njen najveći navijač - prepričava njegov prijatelj.

Par se razveo 2013. godine, a Megan je Trevoru poslala prstenje nazad u Los Anđeles. Način na koji je to uradila dodatno ga je slomio, jer nije došla lično da se suoči sa njim.

- Trebalo mu je neko vreme da se oporavi od nje. Kad se 2016. godine saznalo da je s princem Harijem, Trevor je prolazio kroz pakao. Prilazili su mu mediji, pa čak i prijatelji, pitajući ga kako se oseća - otkrio je izvor dalje.

Stoga nije ni čudo da je nastojao da pomogne sebi da je preboli tako što je izbegava, a i u društvu nije bilo dozvoljeno da se spominje.

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

(Espreso/ Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.