NOVE EKSPLOZIJE ODZVANJAJU KRIMOM: Ruska PVO aktivirana u Sevastopolju? (FOTO)
Krim, Foto: Printscreen/Twitter/@nexta_tv

napad

NOVE EKSPLOZIJE ODZVANJAJU KRIMOM: Ruska PVO aktivirana u Sevastopolju? (FOTO)

U Sevastopoljskom zalivu obustavljen je pomorski putnički saobraćaj, saopštila je Direkcija za razvoj gradske saobraćajne infrastrukture

Objavljeno:

Ruska protivvazdušna odbrana aktivirana je danas u Sevastopolju, a prema prvim informacijama, delovi rakete pali su u oblast Suharne Balke, saopštio je gubernator Sevastopolja Mihail Razvožajev .

"Prema preliminarnim informacijama, protivvazdušna odbrana je dejstvovala u Sevastopolju. Ostaci rakete su pali na pristanište u oblasti Suharna Balka. Sve specijalne službe su izašle na lice mesta. Molimo ostanite mirni", napisao je Razvožajev na Telegramu, prenosi agencija RIA Novosti.

U Sevastopoljskom zalivu obustavljen je pomorski putnički saobraćaj, saopštila je Direkcija za razvoj gradske saobraćajne infrastrukture.

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je juče da je u ukrajinskom raketnom udaru na Sevastopolj jedan vojnik poginuo i da je oštećena zgrada u kojoj se nalazi sedište ruske Crnomorske flote.

Ukrajinska vojska saopštila je da je u napadu na štab ruske Crnomorske flote u Sevastopolju koristila rakete "storm šedou" i "skalp" koje su Kijevu isporučene iz Velike Britanije i Francuske.

Bonus video:

01:20

RUSIJA SE OBAVEZALA DA ŠALJE SVE POTREBNE RESURSE U SEVERNU KOREJU? Obrknežev nema dilemu: Imaju jedan zajednički cilj!

eso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.