MLADA ALBANKA SPASENA IZ ZATOČENIŠTVA: Monstrum je držao ZATVORENU godinama u Volosu!
Grćka policija, Foto: Marko Lukunic / Pixel Media / Profimedia

užas

MLADA ALBANKA SPASENA IZ ZATOČENIŠTVA: Monstrum je držao ZATVORENU godinama u Volosu!

Osumnjičeni će biti izveden pred sud u utorak

Objavljeno:

Državljanka Albanije (22) dve godine je svakodnevno trpela porodično nasilje nakon što ju je suprug Albanac (28) zatvorio u kući zajedno sa njihovim detetom!

Užas u grčkom gradu Volosu otkriven je u četvrtak uveče kad su komšije zakucale na vrata kuće iz koje se čula vriska. Muškarac, koji je pokušao da pobegne, ubrzo je uhapšen, a policija je potom zatekla u kući majku i dvoipogodišnju ćerku zagrljene.

Majka je bila krvava i sa znacima davljenja. Odmah je pozvana Hitna pomoć i prevezeni su u bolnicu.

Devojka, koja nije znala grčki, objasnila je lekarima i policiji uz pomoć sunarodnika da je suprug hteo da je ubije.

- Mnogo puta sam bila blizu smrti. Pretio mi je da će doći i ubiti moje roditelje ako pobegnem u Albaniju - rekla je devojka u svom svedočenju i opisala svog muža kao čoveka koji se držao mafijaških pravila.

Policija, Grčka policija
foto: Marko Lukunic / Pixel Media / Profimedia

Brak je navodno ugovorila njena porodica čim je napunila 18 godina. Porodica je potom došla u Volos 2021. godine gde je muškarac radio kao građevinski radnik.

Istraga je pokazala da nasilnik nije dozvoljavao da mu supruga nauči grčki jer nije želeo da komunicira ni sa kim. Takođe joj nije dozvoljavao ni da dete odvede na vakcinaciju ili da lekar dođe da ga pregleda. Mediji prenose i da je bio toliko okrutan da je trudnu suprugu pretukao kad su saznali pol deteta jer nije želeo devojčicu.

Devojka navodno tokom poslednjih pet meseci navodno nije ni videla sunčevu svetlost jer joj je bilo zabranjeno da izlazi čak i u dvorište kuće.

Osumnjičeni će biti izveden pred sud u utorak.

Bonus video:

01:32

POSTOJE ZLOUPOTREBE U PRAKSI Advokat o predlogu za izmenu krivičnog zakona: MUP pravi jednu grešku kada im se prijavi nasilje

(Kurir.rs/Protothema)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.