MAJKA IMALA ODNOSE SA DVOJICOM MUŠKARACA, A SINA (11) OSTAVILA U SOBI SA MRTVACEM: Ovako se branila!
Policija, Foto: Printscreen/Youtube/NBC Washington

MAJKA IZ PAKLA

MAJKA IMALA ODNOSE SA DVOJICOM MUŠKARACA, A SINA (11) OSTAVILA U SOBI SA MRTVACEM: Ovako se branila!

Majka imala odnose sa dvojicom muškaraca u hotelu, pa ostavila sina (11) samog u hotelskoj sobi sa mrtvacem

Objavljeno:

Majka sa Floride uhapšena je nakon što je navodno ostavila svog 11-godišnjeg sina u hotelskoj sobi sa mrtvim čovekom nakon seksualnog odnosa sa dvojicom muškaraca tokom kojeg je koristila droge.

Ejmi Kemper (32) priznala je vlastima prošle nedelje da je koristila droge i imala odnose u troje u sobi odmarališta “Hemok bič” u Palm Koustu na Floridi, pre nego što je odlučila da tamo ostavi svog sina sa 60-godišnjim muškarcem dok je ona otišla sa drugim čovekom tokom noći 9. septembra, navodi se u saopštenju kancelarije šerifa okruga Flagler.

Policija
Policijafoto: Printscreen/Youtube/ 11Alive

Majka je zamenicima šerifa rekla da je smatrala da je muškarac neobično hrkao i da su ga zatekli u nesvesnom stanju u povratku. Čovek je kasnije proglašen mrtvim u sobi, nakon pokušaja reanimacije od strane bolničara.

Zamenici šerifa su našli narkotike i pribor za njihovo korišćenje u sobi.

“Smatrala je da je u redu da dovede svoje dete u odmaralište usred noći kako bi mogla da koristi narkotike i ima seks. Nažalost, njen sin je bio ostavljen sam u sobi sa preminulim muškarcem nekoliko sati dok se ona nije vratila”, naveo je okružni šerif Rik Stejli.

Ejmi je uhapšena zbog zanemarivanja deteta i u pritvoru je uz kauciju od 15.000 dolara. Njen sin je pod brigom Odeljenja za decu i porodice Floride.

Bonus video:

01:33

Hapšenje-Akcija Armagedon

(Espreso / SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.