HUMANOST NA DELU! Konobarica se zahvalila mušterijama za bakšiš, a oni učinili nešto što nije mogla ni da sanja! (VIDEO)
Foto: printscreen//youtube/Fox News

neverovatno

HUMANOST NA DELU! Konobarica se zahvalila mušterijama za bakšiš, a oni učinili nešto što nije mogla ni da sanja! (VIDEO)

Kejla Čandara radi kao konobarica u restoranu u Vajkikiju, na Havajima, gde je imala susret sa veoma velikodušnim gostima
Objavljeno:

Kejla Čandara radi kao konobarica u restoranu u Vajkikiju, na Havajima, i uspela je da poseti hotel u kom su smešeni gosti koji su joj ostavili bakšiš 400 dolara kako bi im poslala zahvalnicu. Reakcija tih gostiju je nju potpuno ostavila bez teksta.

foto: printscreen/youtube/Fox News

Kako bi plaćala račune i dugove koje treba da isplati fakultetu, Kejla mora da radi duplu smenu u restoranu. Usluživala je par iz Australije i stigla da im ispriča svoju tužnu priču, a oni su rešili da joj se za prijatno društvo oduže bakšišom kakav nije mogla ni da zamisli, prenosi „Foks Njuz“.

Kada je videla da su ostavili 400 dolara bakšiša, znala je da mora nekako da im se oduži. Tokom večere oni su pomenuli u kom hotelu su odseli, pa se ona sa zahvalnicom, cvećem i slatkišima uputila tamo.

Sledećeg dana Australijanci su opet došli u restoran i ponudili Kejli pomoć u otplati njenog studentskog kredita i dugova. Devojka pominje da se radi o cifri od oko 10 hiljada dolara.

- Rekla sam im da ne moraju to da rade i da sam samo želela da se zahvalim na bakšišu. Još ne verujem da se to stvarno desilo. Prihvatiću njihovu ponudu otvorenog srca i učinići ih ponosnima. Uz to ću dati sve od sebe da budem bolja osoba – rekla je Kejla.

Par je želeo da ostane anoniman, ali rekli su Kejli da je najbolji način da im se oduži je da da sve od sebe u životu.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.