PITALI BAKU (74) ŠTA BI URADILA DA SE PONOVO RODI: Njene reči su ZLATA VREDNE, ostaviće vas BEZ TEKSTA (VIDEO)
Starija žena u anketi, Foto: Printscreen/Tik Tok/yair_brachiyahu

životne priče

PITALI BAKU (74) ŠTA BI URADILA DA SE PONOVO RODI: Njene reči su ZLATA VREDNE, ostaviće vas BEZ TEKSTA (VIDEO)

Njen odgovor važan je s obzirom na to da ima decenije životnog iskustva

Objavljeno:

Šta biste vi uradili kada biste mogli da vratite vreme? Da li biste nešto promenili ili ne biste menjali ama baš ništa? Pitanja zlata vrede, baš kao i odgovori. I upravo sledi jedan takav odgovor.

Sedamdesetčetvorogodišnju ženu zaustavili su na ulici i pitali su je šta bi promenila da se ponovo rodi. Njen odgovor važan je s obzirom na to da ima decenije životnog iskustva. Došlo se tako na temu naknadne pameti koju mnogi pogrešno tumače pa kada razmišljaju o prošlosti, uglavnom sebe krive za ono što su mogli da urade, a nisu, mogli da kažu ali su ipak prećutali.

Razmišljanja ove vrste treba da posluži za nauk, da se stvari bolje sagledaju i to naravno posluži za naredne životne poteze.

"Nikad nemoj da misliš da će sutra biti neko dobro vreme. Uživaj u životu svaki dan. Zato, jer sam ja uvek pre mislila da ću biti srećnija u budućnosti, sutra. I onda samo rad, rad, rad. Ma previše posla. To nije dobro. Ljudi, treba da uživate u životu", rekla je ova žena koja je učestvovala u jednoj anketi.

Bonus video:

06:06

PRUŽILA MU UTOČIŠTE, A ON JE UGUŠIO I POBEGAO! Jeziva sudbina Ivane (26) sa Zvezdare uteruje strah u kosti: UBICA JOŠ NA SLOBODI

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.