SKANDAL U PROGRAMU UŽIVO! Prišao VODITELJKI na ulici, pa je uhvatio ZA ZADNJICU, kamera SVE SNIMILA (VIDEO)
Isa Balado, Foto: Printscreen/Twitter/Sky News

nasilje nad ženama

SKANDAL U PROGRAMU UŽIVO! Prišao VODITELJKI na ulici, pa je uhvatio ZA ZADNJICU, kamera SVE SNIMILA (VIDEO)

Konačni uhapšen muškarac koji je napastvovao voditeljku u programu uživo

Objavljeno:

Voditeljka Isa Balado izveštavala je s ulica Madrida, kada joj je nepoznati muškarac prišao s leđa i uhvatio je za zadnjicu, a snimak je preplavio društvene mreže. Balado je pokušala da nastavi s uključenjem, ali ju je voditelj programa prekinuo.

"Isa, oprosti mi što te prekidam... Ali da li te je upravo uhvatio za zadnjicu", upitao je njen kolega Načo Abad. Novinarka je to potvrdila, a Abad joj je rekao da snimi "idiota", nakon čega se kamera pomerila i prikazala novinarku i muškarca koji je stajao pored nje smešeći se - "Koliko god želiš da pitaš s kog smo kanala, moraš li stvarno da me diraš za zadnjicu? Vodim emisiju uživo i radim", poručila mu je Balado.

Muškarac je negirao da ju je dotakao, a dok se udaljavao, pokušao je da je pomazi po glavi. Policija je kasnije objavila da je muškarac uhapšen zbog navodnog na novinarku dok je vodila televizijsku emisiju uživo.

Mediaset Espana, vlasnik informativnog kanala, izdao je saopštenje u kom izražava podršku Balado nakon "apsolutno nepodnošljive situacije" koju je doživela, te "kategorički odbacuje svaki oblik uznemiravanja ili agresije". Španska ministarka rada Jolanda Dijaz takođe se oglasila povodom incidenta rekavši da ne bi trebalo da prođe nekažnjeno.

Bonus video:

00:22

Voditeljka se u jutarnjem pojavila u dresu reprezentacije

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.