OTVORIO JE VRATA U AVIONU, A ONDA JE SEVNULA VRELA AKCIJA U KRUPNOM KADRU: Ovaj snimak nije nikako za mlađe od 18
Avion, Foto: Printscreen/Twitter/@VideosIrish

vruće!

OTVORIO JE VRATA U AVIONU, A ONDA JE SEVNULA VRELA AKCIJA U KRUPNOM KADRU: Ovaj snimak nije nikako za mlađe od 18

Oglasila se majka mladića koji je vodio ljubav sa devojkom u kabini aviona

Objavljeno:

Priča o mladom paru koji je uhvaćen tokom vrele akcije u toaletu aviona dobila je šokantan nastavak!

Mladića i devojku, podsetimo, uhvatio je tokom seksa jedan član posade Izidžeta kad je otvorio vrata kabine, a neko od putnika na letu iz Lutona ka Ibici snimio je nesvakidašnju scenu. Par, međutim, nije bio raspoložen da prestane sa akcijom već je mladić odmah zatvorio vrata.

Na drugom snimku se vidi kako mašu rukama bez nagoveštaja crvenila dok hodaju niz prolaz u avionu do svojih sedišta dok su ih ostali putnici glasno bodrili.

Otkriveno je da se mladić zove Pirs Sojer i da je krenuo na Ibicu da proslavi svoj 23. rođendan, a za lokalne medije oglasila se njegova majka Elejn koja je otkrila šokantne detalje.

Elejn je naglasila da je šokirana jer se snimak njenog sina masovno deli na društvenim mrežama i dodala da se o mladom paru raspravljalo i u popularnoj emisiji "Raskalašne žene" na ITV.

- To nije nešto što mama želi da vidi - rekla je Elejn.

Dodala da ne misli da je mladi par nekoga povredio svojim postupkom i navodi da stjuard nije trebalo tek tako da otvori vrata.

Majka kaže i da je užasnuta jer je njen sin postao viralan zbog seksa u toaletu aviona sa ženom koju je tek upoznao na aerodromu.

- Svesni ste da će se takve stvari dogoditi na destinaciji za odmor, ali ne očekujete da će se to dogoditi na letu. Jednostavno ponekad ne razmišljaš o takvim stvarima. Da, sramotno je, ali ne mislim da su nekoga povredili svojim postupkom - rekla je majka.

Elejn dodaje da njen sin ne želi da priča o incidentu i veruje da verovatno samo želi da ga zaboravi.

Bonus video:

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

(Espreso/Kurir.rs/Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.