PRELEPA PRINCEZA STAJE NA LUDI KAMEN! Porodica uputila čestitke, a njen izabranik se suočava sa OGROMNIM PROBLEMOM
Marta Luiz, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

kraljevska porodica

PRELEPA PRINCEZA STAJE NA LUDI KAMEN! Porodica uputila čestitke, a njen izabranik se suočava sa OGROMNIM PROBLEMOM

Marta Luiz, norveška princeza, objavila je da će se sledećeg leta udati, a njen izabranik se suočava sa problemom rasizma

Objavljeno:

Norveška princeza Marta Luiz (51) udaće će se sledećeg leta za svog partnera, samozvanog šamana Dureka Vereta, objavio je par, a prenosi BBC.

Kralj Harald V. čestitao je paru rekavši da je srećan što može poželeti dobrodošlicu gospodinu Veretu u svoju porodicu.

Princeza se prošle godine odrekla svojih kraljevskih dužnosti kako bi vodila posao alternativne medicine koji deli sa svojim verenikom. Veret je poznat po promociji neutemeljene medicinske prakse.

Marta Luiz
Marta Luizfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njihova veriba je obavljena u junu 2022. i dobili su kraljev blagoslov.

- Uzbuđeni smo što se Durek pridružio porodici i veselimo se proslavi velikog dana s njima - rekli su norveški kralj i kraljica u izjavi objavljenoj u sredu, poželevši paru sve najbolje.

Venčanje će se održati u norveškom gradu Geiranger, na obali fjorda koji je proglašen svetskom baštinom UNESCO-a, napisala je u sredu princeza na Instagramu. Veret će se preseliti u Norvešku i pridružiti kraljevskoj porodici bez ikakve titule, izvestila je norveška državna televizija NRK.

Holivudski guru, koji sebe opisuje kao šamana 6. generacije, tvrdi da je vaskrsao iz mrtvih i da je predvideo napade 11. septembra u Sjedinjenim Državama, dve godine pre nego što su se dogodili.

Veret, koji je Afroamerikanac, priznao je da njegova uverenja mogu biti nezgodna za neke, te je utvrdio da su kritike s kojima se suočava posledica rasizma.

Marta Luiz
Marta Luizfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Marta je rekla u novembru prošle godine da do daljeg više neće obavljati službene dužnosti za norvešku kraljevsku porodicu. Odluka je usledila nakon što je princeza nekoliko puta kritikovana zbog mešanja komercijalnih interesa i službene titule.

Ona čitavu deceniju izaziva kontroverze u Norveškoj zbog svoje uključenosti u alternativno lečenje, uključujući pokretanje škole koja je imala za cilj da pomogne ljudima da "dođu u kontakt sa svojim anđelima".

Sestra norveškog prestolonaslednika Hakona ima tri ćerke iz prvog braka. Princeza je prethodno bila udata za pisca Arija Bena. Razveli su se 2017, a Ben, koji je govorio da pati od depresije, počinio je samoubistvo na Božić 2019.

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

(Espreso/ 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.