NOVI DOKAZI U SLUČAJU NAJGOREG SERIJSKOG UBICE OTKRILI STRAŠNU ISTINU! Tiču se njegovog oca i LEDE KRV (VIDEO)
Džefri Damer, Foto: Printscreen/Youtube/Inside Edition

užas

NOVI DOKAZI U SLUČAJU NAJGOREG SERIJSKOG UBICE OTKRILI STRAŠNU ISTINU! Tiču se njegovog oca i LEDE KRV (VIDEO)

Otkriveni telefonski razgovori serijskog ubice Džefrija Damera i oca

Objavljeno:

Oca serijskog ubice Džefrija Damera zanimalo je koja je najranija i najporemećenija fantazija njegovog sina, otkriva novi dokumentarac sadržaje telefonskih razgovora oca i sina, navodi Daily mail.

Između 1978. i 1991. godine Defri Damer je silovao, ubio i (po)jeo 17 mladih muškaraca u Viskonsinu i Ohaju. Osuđen je 1992. godine i ubijen u zatvoru dve godine kasnije, kada je imao 34 godine.

U snimcima telefonskih razgovora, Lajonel Damer govori svom sinu da je i on sam imao "čudne misli" kada je bio mlađi, ali da "nikada nije uhvaćen". Razgovori su se odvijali dok je mlađi Damer bio u zatvoru.

Dokumentarac Fox Nation "My son Jeffrey: The Dahmer Family Tapes" ("Moj sin Džefri: Porodični snimci Damerovih") trebalo bi da bude emitovan 18. septembra i u njemu se navodi da Lajonel kaže svom sinu "Tokom detinjstva i ja sam imao uvrnute misli. Isti si kao ja Džefe".

Džefri Damer
Džefri Damerfoto: Printscreen/Youtube/Inside Edition

"Začudo, svaki put kada je trebalo da budem uhvaćen, nikada nisam".

Otac tokom razgovora telefonom kaže: "Ništa, apsolutno ništa nije toliko veliko da ne može da se oprosti".

Lajonel potom pita svog sina ubicu: "Šta je bila tvoja prva fantazija, pitao sam se, koju si imao, a da si pomislio da je možda čudna ili uznemirujuća?".

Četvorodelni dokumentarac govoriće o kućnim snimcima porodice Damer i baciće novo svetlo na jednog od najozloglašenijih serijskih ubica na svetu.

Lajonel sada živi sa svojom drugom ženom, Šari, u Sevilu u Ohaju, oko 40 kilometara zapadno od Akrona. Od Džefrijeve majke Džojs razveo se 1978. godine, pošto ga je prevarila. Memoare "Očeva priča" napisao je 1994. godine, i u njima otkriva svoju stranu priče o sinovljevim zločinima.

Džefri Damer, koji je već bio osuđeni seksulani prestupnik, poslat je u zatvor 1991. godine pošto je priznao ubistvo 17 muškaraca i dečaka, koji su imali između 14 i 33 godine. Njegova brutalna ubistva trajala su deceniju, a uključivala su silovanje, mučenje, rasparčavanje tela, nekrofiliju i kanibalizam. Žrtve je uglavnom pronalazio u gej barovima. Davao im je alkohol, drogirao ih i ubijao davljenjem ili ubadanjem, a potom sekao tela.

Uhvaćen je u julu 1991. godine, kada je njegova potencijalna 18. žrtva Trejsi Edvards (52) uspeo da pobegne pošto mu je Damer stavio lisice na ruke i pokušao da ga napadne nožem.

Najmlađa žrtva Konerak Sintejsomfon imala je 14 godina, a najstarija Edi Smit 36.

Na smrt ga je pretukao Kristofer Skarver, cimer iz ćelije 1994. godine.

Damerovi zločini i život su tema Netfliksovog dokumentarca "Monster: The Jeffrey Dahmer story".

Bonus video:

02:02

UHVATILI SU POGREŠNOG DOK JE UBICA I SILOVATELJ HARAO SUBOTICOM Mališić o radu poligrafa: Postoji nepogrešiv znak da neko LAŽE

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.