UHVAĆEN UBICA DANILO KOJI JE DANIMA BIO U BEKSTVU
Danilo Kavalante, Foto: Printscreen/TWITTER/BRIANENTIN

dolijao

UHVAĆEN UBICA DANILO KOJI JE DANIMA BIO U BEKSTVU

Uhvaćen odbegli ubica Danilo Kavalante.

Objavljeno: 15:05h

Policija američke savezne države Pensilvanija saopštila je da je uhvaćen opasni ubica Danilo Kavalante (34), koji je više dana bio u bekstvu nakon što je na spektakularan način utekao iz zatvora.

On je u zatvoru bio zbog ubistva svoje partnerke.

Podsetimo, Danilo Kavalante je pobegao iz zatvora u okrugu Čester na spektakularan način.

Neverovatno bekstvo dogodilo se u četvrtak, 31. avgusta, u 8.51. sati, u malom gradu Pokopson Taunšip.

Potera u Pensilvaniji za odbeglim osuđenim ubicom eskalirala je i pomerila fokus na malo mesto gde je policija postavila novi perimetar, škole su zatvorene, a ljudi su bili na ivici nakon što je begunac ukrao pušku i ponovo nestao, saopštile su vlasti, javlja CNN.

Potraga za Kavalkanteom počela je nakon što je primećen u ponedeljak uveče u okrugu Južni Koventri u okrugu Čester, tridesetak kilometara severno od zatvora iz kojeg je pobegao pre dve nedelje.

Begunac, koji je danima izbegavao stotine policajaca, pojavio se bez majice u garaži vlasnika kuće, utrčao i zgrabio pušku kalibra 22, rekao je potpukovnik policije Pensilvanije Džordž Bivens na konferenciji za novinare u utorak.

Vlasnik kuće pucao je iz pištolja u Kavalkantea dok je bežao, ali nema razloga da se veruje da je begunac povređen, rekao je tada Bivens.

Oko 500 policajaca – uključujući pripadnike državne policije Pensilvanije, Biroa za alkohol, duvan, vatreno oružje i eksplozive (ATF), FBI i američke šerife – postavilo je perimetar u šumovitom području gde su tragali za beguncem.

Bonus video:

00:26

Pogledajte kako su pali osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.