POZNATA TIKTOKERKA NAVUKLA GNEV SRBA NA SEBE: Zadnjicom ZAMEŠALA ispred CRKVE, skandalozno ponašanje! (VIDEO)
Ada Virtual, Foto: Printscreen/TikTok/ ada.senzual

SVI JE OSUDILI

POZNATA TIKTOKERKA NAVUKLA GNEV SRBA NA SEBE: Zadnjicom ZAMEŠALA ispred CRKVE, skandalozno ponašanje! (VIDEO)

Svi tvrde da je Ada poznata po svom bizarnom ponašanju, i da joj sami pratioci ostavljaju svoja imena sa molbom da izgovori baš njihovo ime dok vrcka

Objavljeno:

Ada Virtual je popularna TikTokerka poreklom iz Rumunije, koja je razbesnela sve na Balkanu nakon što je na svom profilu objavila snimak na kom tverkuje isped svetinje - crkve!

Pre samog skandaloznog plesa, ona je počela da viče u blago povijenom položaju "Robi, Robi" a zatim je ka kameri okrenula zadnjicu i počela da meša zadnjicom.

"Zašto ispred crkve?", "Koliko glup moraš da budeš da bi ovo radio ispred crkve?", "Šta nije u redu sa tobom?", "Nisam religiozna osoba, međutim i dalje mi je teško da shvatim zašto radite ovakve stvari u blizini crkve", "Sram te bilo", samo su neki od komentara ispod snimka.,

Ono što je primetno jesu brojne uvrede koje su joj došle od strane Rumuna, ali i Srba, koji su sem pogrdnih reči tagovali TikTok sa molbom da obrišu sporni video sa platforme.

Svi tvrde da je Ada poznata po svom bizarnom ponašanju, i da joj sami pratioci ostavljaju svoja imena sa molbom da izgovori baš njihovo ime dok vrcka.

Bonus video:

00:15

Ludi ples Bobana Marjanovića

(Espreso / Nportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.