MAJKA KAMENOG SRCA: Ostavila bebu u parku koja je kasnije preminula, sada je PODIGNUTA OPTUŽNICA
Policija u Americi, Foto: Profimedia

majka monstrum

MAJKA KAMENOG SRCA: Ostavila bebu u parku koja je kasnije preminula, sada je PODIGNUTA OPTUŽNICA

Majka ostavila novorođenu bebu u parku u Nju Džersiju koja je potom preminula. Pravda je sustigla tek nakon četrdeset godina kada je potignuta optužnica protiv nje.

Objavljeno:

Majka novorođene devojčice čije je telo pronađeno u parku u Nju Džersiju na Badnje veče pre gotovo 40 godina identifikovana je i sada je optužena za smrt deteta, objavile su lokalne vlasti.

Bebu, koju je policijski inspektor nazvao Meri, pronašla su dva dečaka u parku 1984. godine, rekao je tužilac okruga Moris Robert Kerol.

„Bebina pupčana vrpca bila je pričvršćena kad je pronađena, a bila je zamotana u peškir u plastičnoj kesi. U trenutku napuštanja, beba je još bila živa“, rekao je Kerol.

Žena, koja je tada imala 17 godina, uhapšena je u Južnoj Karolini 24. aprila i kao maloletnica optužena za ubistvo iz nehata. Ona nije u pritvoru, ali je „pod policijskim nadzorom“, kazao je tužilac.

Ime žene nije objavljeno, jer je bila maloletna kada je nastupila smrt deteta. Identitet oca deteta, koji je u to vreme imao 19 godina, takođe je utvrđen, ali vlasti su rekle da on nije znao da je beba rođena i da nije umešan u njenu smrt. Umro je 2009. godine.

„Mogući motiv ili razlog napuštanja bebe nije objavljen. Do novih saznanja u ovom slučaju došlo je pre nekoliko godina kada je urađen DNK test između deteta i oca“, rekao je Kerol.

Bonus video:

00:26

Pogledajte kako su pali osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu!

(Espreso/Nova/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.