DA SE NAJEŽIŠ: Surovi ubica pobegao iz zatvora, HODAO KAO KRABA, pogledajte snimak! (VIDEO)
Begunac, Foto: Printscreen/TWITTER/BRIANENTIN

potraga

DA SE NAJEŽIŠ: Surovi ubica pobegao iz zatvora, HODAO KAO KRABA, pogledajte snimak! (VIDEO)

Kavalkante, koji je prošlog meseca osuđen na doživotnu robiju zbog ubistva bivše devojke Debore Brandao u aprilu 2021. pred njeno dvoje male dece, popeo se između dva zida upirući se u njih rukama i nogama

Objavljeno:

Iz zatvora u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji prošle nedelje je pobegao surovi ubica. Danelo Kavalkante (34), a sada se pojavio i snimak njegovog šokantnog bekstva.

Kavalkante, koji je prošlog meseca osuđen na doživotnu robiju zbog ubistva bivše devojke Debore Brandao u aprilu 2021. pred njeno dvoje male dece, popeo se između dva zida upirući se u njih rukama i nogama.

On je na taj način prošao između žilet-žice i popeo se na krov, odakle se merdevinama spustio do dela zatvora sa manjim stepenom obezbeđenja i pobegao datle.

Na snimku se vidi kako je Kavalkanteu tokom bekstva stražu čuvao jedan od zatvorenika u delu dvorišta namenjenom za rekreaciju.

CNN je ovakav način bekstva opisao kao "hod krabe", a navodi se da je ovo drugo bekstvo iz tog zatvora u okrugu Čester koje je izvedeno na ovakav način i to za tek nešto više od tri meseca.

Zatvorenik Igor Bolte pobegao je na istovetan način 19. maja, ali nije stigao daleko.

Policija ga je uhvatila samo pet minuta nakon bekstva u naselju koje nalazi blizu zatvora, a vlasti istražuju da li su se Bolte i Kavalkante poznavali, odnosno da li je neuspeli begunac preneo ono što je izveo drugom zatvoreniku.

Za razliku od Boltea, Kavalkantea vlasti još uvek nisu pronašle iako je organizovana obimna potraga uz blokadu lokalnih puteva.

Sara Brandao, sestra 33-godišnje Debore koju je Kavalkante ubio, kaže da živi u strahu otkad je čula da je on pobegao iz zatvora.

- Bila sam očajna, očajna, veoma uplašena. Pomislila sam na moju decu, naravno - rekla je Sara za CNN.

Američka televizija navodi da je Kavalkante i rodnom Brazilu tražen zbog ubistva koje se desilo 2017.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Kurir.rs/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.