BLIZANCI UMRLI NA UŽASAN NAČIN: Ušli u kutiju da se igraju, a onda je POKLOPAC PAO! Neutešna majka izustila je OVO
Aurora i Kelan, Foto: PrintScreen/ Facebook/ Sadie Myers

jeziva nesreća

BLIZANCI UMRLI NA UŽASAN NAČIN: Ušli u kutiju da se igraju, a onda je POKLOPAC PAO! Neutešna majka izustila je OVO

Tragična smrt blizanaca sa Floride dogodila se 25. avgusta

Objavljeno:

Blizanci u dobi od 4 godine pronađeni su mrtvi u kutiji za igračke u porodičnom domu u Džeksonvilu na Floridi. Njihova majka Sadi Majers na Facebooku je napisala da su se blizanci Aurora i Kelan probudili usred noći 25. avgusta kako bi se igrali i nakon toga zaspali u kutiji, javlja NBC.

"Negde tokom spavanja jedan od njih se sigurno pomaknuo ili udario u kutiju i to je uzrokovalo zatvaranje poklopca ove stare drvene kutije od cedra”, napisala je majka na Facebooku. "Polako su ostali bez kiseonika u roku od nekoliko sati i umrli su", dodala je.

Majers je rekla da su sjedećeg jutra ona, njen suprug i njihovo dvoje najstarije dece shvatili da blizanci nisu u krevetima i tada ih je stariji brat pronašao u kutiji.

"Kutija je hermetički zatvorena"

"Znala sam da nešto nije u redu, ali sam takođe brzo shvatila da je već prekasno", napisala je Majers. "Za mene to nema smisla i nikad neće imati... Nadam se da će to saznanje pomoći na neki način i nadam se da ćete odmah uništiti ovakvu kutiju ako je imate kod kuće", dodala je. "Uvek sam pazila da se deca ne zaključaju unutra, no nažalost kutija je hermetički zatvorena i ako nije zaključana", opisala je neutešna majka.

Poručnik iz ureda šerifa u Džeksonvilu rekao je da deca nisu bila pri svesti kada su na mesto tragedije stigli policija i Hitna pomoć i uprkos pokušajima reanimacije su proglašena mrtvima.

"U ovom trenutku ne znamo je li ovo bila nesreća ili je u pitanju zločin", rekao je poručnik za NBC.

Bonus video:

01:11

UBICA JE ONAJ KOJI PRVI OBJAVI ČITULJU Rusi kroz istoriju ovako kažnjavaju nelojalnost? Filipović: Smrt Prigožina nije slučajna

(Espreso/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.