DOŠLA JE DO VRATA DA OSTAVI PAKET, A ONDA JE UGLEDALA NATPIS: Ono što je uradila ZA NOVAC malo ko bi SMEO (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/bingethatcringe

AU

DOŠLA JE DO VRATA DA OSTAVI PAKET, A ONDA JE UGLEDALA NATPIS: Ono što je uradila ZA NOVAC malo ko bi SMEO (VIDEO)

Dok je dostavljala paket na jednoj adresi, pored ulaznih vrata ju je čekalo obaveštenje od vlasnice

Objavljeno:

Dostavljači paketa i hrane susreću se sa brojnim zanimljivim situacijama na svom radnom mestu. Jedna žena koja se bavi kurirskim poslom doživela je situaciju koju nije mogla ni da nasluti. To je trebalo da bude regularan radni dan poput drugih, da dostavi poštu na određenu adresu i nastavi dalje do završetka radnog vremena.

Dok je dostavljala paket na jednoj adresi, pored ulaznih vrata ju je čekalo obaveštenje od vlasnice koja je od nje zatražila uslugu. Na ispisanom obaveštenju vlasnica je davala smernice, dok je radnica sklanjala papir po papir kako bi iščitala poruku.

- Moje kuče je unutra, a danas mu je rođendan. Radim dva posla, tako da ja to ne mogu da uradim. Tamo je 200 dolara ispod prostirke, kao i ključ od kuće. U paketu je njen poklon, to je kostim od njene omiljene igračke. Otvorite i obucite ga. Hvala vam i Bog vas blagoslovio - pisalo je na obaveštenju.

Žena je bila iznenađena ali joj je ovo svakako izmamila osmeh te je bez razmišljanja prionula na posao i obukla kostim. Pošto je otvorila vrata, pevajući rođendansku pesmu, pas ju je dočekao ushićeno i radosno a ona ga je na kraju zagrlila. Snimak je na mreži sakupio 1,1 milion sviđanja a korisnici su bili oduševljeni ovim gestom potpune strankinje.

- Kada ovo radiš, veruješ da ti univerzum šalje pravu osobu.

- Način na koji je uzela novac bez da sazna za šta je to.

- Kako peva dok otvara vrata...

- Nikad ne bih verovala nekome da ovo uradi ali je slatko

- Zašto ljudi ovo rade- komentarisali su mnogi.

I dok je nekima ova scena bila zaista vredna pažnje i pohvala, drugi su komentarisali kako se žena bespotrebno izlagala trošku i da je taj novac mogla da usmeri na drugi način. Drugi su opet bili oduševljeni brižnošću vlasnice koja je mislila na svog ljubimca u trenucima kada nije bila pored njega. Ipak, radnica je dobila najveće simpatije korisnika mreže koji su rekli da bi naravno svako uradio to za novac i da nije dovodila u pitanje ništa kada ga je pronašla ispod prostirke, ali da se odlično snašla u toj ulozi i da je sigurno od srca pružila ljubav psu makar to bilo i na kratko.

Bonus video: Dostavljač doneo hranu a onda izvršio nuždu u hodniku

00:38

Dostavljač doneo hranu a onda izvršio nuždu u hodniku

(Espreso/Srecna.republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.