DA LI JE LEPA HANA BILA PIJANA KADA JE TRAGIČNO NASTRADALA? Policija istražuje PAD policajke, a JEDNO JE SIGURNO
Hana Emili Birn, Foto: PrintScreen/ Facebook/Hannah Emily

smrt žene

DA LI JE LEPA HANA BILA PIJANA KADA JE TRAGIČNO NASTRADALA? Policija istražuje PAD policajke, a JEDNO JE SIGURNO

Rezultati ispitvanja smrti policajke Hane trebalo bi da budu gotovi za nekoliko nedelja

Objavljeno:

Britanska policajka Hana Emili Birn (22) tragično je nastradala kada je na letovanju na Krfu pala sa nekoliko metara. Grčka policija i dalje istražuje tačan uzrok smrti i, prema najnovijim podacima, sumnjaju da je možda bila pod uticajem metanola.

Naime, Birn je pronađena pored glavnog puta. Kad je policija stigla, glavni patolog Janis Aivatidis je rekao da je odmah osetio alkohol.

„Postoje pitanja o tome koju vrstu alkohola je konzumirala. Da li je bila toliko pijana zato što je metanol bio u alkoholnim pićima koje je konzumirala? Saznaćemo kad se uradi toksikološki test. Prilikom pada je polomljen grudni koš i imala je rupturu slezine. Ali umrla je zbog povrede glave“, rekao je on, a prenosi Miror.

On je kazao da će rezultati ispitvanja biti gotovi za nekoliko nedelja, jer je za sada njena smrt označena kao nesrećan slučaj.

Još nije poznato da li je Birn bila sama u trenutku smrti.

Očekuje se da će Hanin očuh, koji je takođe policajac, stići na ostrvo kasnije ove nedelje kako bi vratio njeno telo u Veliku Britaniju.

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/ Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.