IVANKA TRAMP JE UBEDILA TATU DA BOMBARDUJE SIRIJU: Novi detalji napada na bazu
Foto: Fonet

zanimljive vesti iz bele kuće

IVANKA TRAMP JE UBEDILA TATU DA BOMBARDUJE SIRIJU: Novi detalji napada na bazu

Erik Tramp, sin predsednika SAD, izjavio je da je njegova sestra Ivanka rekla ocu da napadne Siriju zbog prošlonedeljnog napada hemijskim oružjem
Objavljeno: 09:05h

Erik Tramp, sin predsednika SAD, izjavio je da je njegova sestra Ivanka rekla ocu da napadne Siriju zbog prošlonedeljnog napada hemijskim oružjem na civile za koji se veruje da je izvela sirijska vojska.

Tramp je naveo kako je njegova sestra, koja od nedavno radi sa ocem u Beloj kući kao njegov savetnik, bila "slomljena i besna" zbog hemijskog napada koji je ubio na desetine ljudi, uključujući decu.

Njegov otac je bio duboko pogođen fotografijama i snimcima dece koja su koja su, ležala po zemlji oborena vodenim šmrkovima kojim su ih prskali kako im koža ne bi izgorela. Tramp je dodao da da veruje da je njegov otac imao moralnu obavezu da deluje protiv sirijske vlade.

- Bilo je užasno. Ti ljudi su divljaci, drago mi je što je odreagovao kako je odreagovao. Ponosan sam što je preduzeo takvu akciju - izjavio je.

Dodao je da su se stavovi njegovog oca o umešanosti Ujedinjenih nacija u dešavanja u Siriji promenili zbog brutalnosti prošlonedeljnog napada.

Nakon napada hemijskim oružjem sirijske vlade na civile 2013, Donald Tramp je savetovao Baraka Obamu da ne preduzima nikakvu akciju protiv sirijskog režima, navodeći kako bi to donelo samo nevolje UN.

Uprkos svojim izjavama iz 2013, predsednik Tramp je naveo kako je prošlonedeljni napad hemijskim oružjem rezultat "slabosti i neodlučnosti" Obamine administracije.

(Espreso.co.rs / Yahoo Finance)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.