HOROR NA KIPRU: Drogirali devojku, pa je GRUPNO SILOVALI, uhapšena petorica
Kipar, Foto: Profimedia

strašno!

HOROR NA KIPRU: Drogirali devojku, pa je GRUPNO SILOVALI, uhapšena petorica

Jedna Britanka navodno je grupno silovana u odmaralištu Aja Napa na Kipru.

Objavljeno:

Petorica muškaraca uhapšena su nakon što je jedna Britanka navodno grupno silovana u odmaralištu Aja Napa na Kipru. Žrtva (20) je rekla policajcima na Кipru da je napadnuta u hotelu u kojem je boravila u gradu Famagusta. Policajci su uhapsili pet muškaraca iz Izraela nakon što je turistkinja iz Velike Britanije prijavila navodni incident u nedelju.

Trojica osumnjičenih imaju 19, a druga dvojica 20 godina. Oni će danas biti pred sudom. To se desilo nakon što su trojica britanskih turista uhapšena u Magalufu nakon navodnog grupnog silovanja jedne žene. Oni su pušteni uz kauciju nakon što su uhapšeni krajem prošlog meseca. Lokalni izveštaji navode da su dvojica muškaraca pod istragom zbog sumnje da su silovali Britanku, a treći zbog sumnje da nije uradio ništa da spreči seksualni napad.

Navodna žrtva podigla je uzbunu u ranim satima 25. avgusta tvrdeći da je možda bila drogirana pre nego što je silovana u stanu za odmor. To je bilo drugo navodno silovanje britanske turistkinje u Magalufu u nekoliko dana nakon što je tinejdžerka iz Velike Britanije (18) izjavila da ju je grupno silovalo do osam turista u hotelu.

Trojica osumnjičenih optužena su da su je "namerno napili". Na snimku navodnog seksualnog napada sa mobilnog telefona, koji je policija zaplenila, kaže se da su muškarci "uživali i smejali se".

Bonus video:

01:10

Glumica Jovana Jelovac o Danijelinoj optužbi da je silovana

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.