Ubijen Abdelhamid Abaud, najtraženiji džihadista Evrope! (FOTO)

GOTOV JE

Ubijen Abdelhamid Abaud, najtraženiji džihadista Evrope! (FOTO)

Osumnjičeni za organizaciju napada u Parizu, Abdelhamid Abaud ubijen je tokom racije u noći između utorka i srede u pariskoj četvrti Sen Den
Objavljeno:

Posle celodnevnih spekulacija u svetskim medijima da li je terorista rođen u briselskom kvartu Molenbeku stradao u akciji francuske policije, zvaničnici su u četvrtak potvrdili da je on mrtav. Završena akcija hapšenja glavnog teroriste, žena se raznela bombom! (FOTO) (VIDEO) Ubijen glavni terorista osumnjičen za masakr u Parizu? (FOTO)

Najšokantniji video terorističkog napada: Prilazi ženi i povlači obarač, ali je puška zaglavljena! (VIDEO) Da je Abaud stradao preneo je Vašington post, pozivajući se na dvojicu neimenovanih agenata tajne službe.
Međutim, francuski tužilac Fransoa Molin je saopštio da on nije među uhapšenima, ali nije isključio mogućnost da je ubijen u akciji policije.
Francuska policija je u noći između utorka i srede sprovela veliku raciju u pariskom naselju Sen Deni, uhapsila je sedam osoba, a dve su stradale, u pokušaju da dođu do Abauda.
Imena stradalih nisu objavljena, ali su se potom pojavile informacije da je poginula Hasna Aitbulahsen, rođaka prvooptuženog za terorističke napade u Parizu.
Ona je tražila pomoć policije, pojavila se na prozoru zgrade u koju je upala policija, a posle desetak minuta razmene vatre policije i terorista detoniran je pojas sa eksplozivom koji se nalazio oko njenog tela.
Francuski tužilac je dodao da je policija ispalila 5.000 metaka pošto je otvorila vatru na skrovište napadača.
(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.