PROGLAŠENA "NASTAVNICOM MESECA", A ONDA SILOVALA UČENIKA: Pazite samo šta je REKLA KADA SU JOJ uručili NAGRADU
Kejsi Mekgrat, Foto: HAMILTON COUNTY SHERIFF'S OFFICE

užas!

PROGLAŠENA "NASTAVNICOM MESECA", A ONDA SILOVALA UČENIKA: Pazite samo šta je REKLA KADA SU JOJ uručili NAGRADU

Kejsi Mekgrat je ranije ove godine dobila nagradu za nastavnika meseca, ali je 28-godišnjakinja sada uhapšena zbog seksa sa studentkinjom koja je navodno više od 10 godina mlađa od nje

Objavljeno: 18:35h

Žena koja je nagrađena "Učiteljicom meseca" optužena je za silovanje nakon što je navodno imala se** sa učenikom. Kejsi Mekgrat (28) predavala je u srednjoj školi Čatanuge u Tenesiju, u Sjedinjenim Državama, kada je legla u krevet učenika "10 godina mlađeg od nje", rekli su policijski zvaničnici.

Nastavnica geometrije je suspendovana bez plate od marta, a 14. avgusta je optužena za "protivpravnu i svesnu se**ualnu penetraciju sa učenikom". Prema nekoliko lokalnih novina, u optužnici piše da je učenik bio "najmanje" 10 godina mlađa od nje, a sada je puštena uz kauciju nakon što je platila oko 8.500 funti u obveznicama. Tačne godine učenika nisu objavljene u javnosti, niti bilo koji od detalja o tome kako je veza nastala ili kako je prijavljena policiji.

Kejsi Mekgrat
Kejsi Mekgrat foto: HAMILTON COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Pre hapšenja, nastavnica je bila nominovana i nagrađena 'Učiteljicom meseca' ranije ove godine, ali je članak u kojem se to najavljuje uklonjen sa veb stranice škole. U njemu je Mekgrat izjavila da je najbolji deo dana "kada komunicira sa učenicima i gradi odnose sa njima". Njeno sudsko ročište zakazano je za 6. septembar. Ako bude proglašena krivom, mogla bi da se suoči sa zatvorskom kaznom od dve do 12 godina. Njena bivša škola još nije komentarisala incident.

Bonus video:

10:31

Radićeš kao đubretar: Nastavnica diskiminisala dete sa cerebralnom paralizom

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.