PUTNICI VRIŠTALI, PLAKALI, GRČEVITO SE DRŽALI ZA SEDIŠTA: Avion leteo kroz OLUJU, objavljeni ZASTRAŠUJUĆI SNIMCI
Putnici u avionu, Foto: Printscreen/Youtube/ClickHeart TV 2

ZAMISLITE SAMO OVO

PUTNICI VRIŠTALI, PLAKALI, GRČEVITO SE DRŽALI ZA SEDIŠTA: Avion leteo kroz OLUJU, objavljeni ZASTRAŠUJUĆI SNIMCI

Iskušenje u vazduhu ostavilo je putnike u strahu za svoje živote dok je avion leteo iz Alikantea na Balearsko ostrvo u Sredozemnom moru

Objavljeno:

Let za Majorku doživeo je u nedelju ekstremne turbulencije dok se približavao španskom ostrvu koje je zahvatila jaka oluja.

Iskušenje u vazduhu ostavilo je putnike u strahu za svoje živote dok je avion leteo iz Alikantea na Balearsko ostrvo u Sredozemnom moru.

Estela Orts, plesačica i akrobatkinja poznata po svojim nastupima u Magalufovom čuvenom Pirate Show-u, objavila je snimak leta na Instagramu.

Na snimku se vidi kako se avion snažno trese dok su se njeni uplašeni saputnici držali za svoja sedišta, a Orts je napisala da se plašila da je kraj, kada se avion zatresao što je dovelo do toga da ljudi vrište, plaču i povraćaju u nečemu što je izgledalo kao " večni' trenutak.

Oblasti severoistočne Španije, kao i Majorka, tokom vikenda su bile pogođene vetrom brzinom od 75 milja na sat i obilnom kišom, što je primoralo neke porodice da pobegnu.

Bonus video:

01:32

BILI SMO KOD ŠAPCA, AVION SE ODJEDNOM OKRENUO I PUN GAS GORE Horor iskustvo Beograđanke: Najgore je kako su nas tretirali

(Espreso/ B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.