PESKOV SE OGLASIO O SAHRANI JEVGENIJA PRIGOŽINA! Imao je da kaže samo JEDNO
Jevgenij Prigožin, Foto: EPA-EFE/RUSSIAN INVESTIGATIVE COMMITEE HANDOUT, AP

OTKRIVAMO

PESKOV SE OGLASIO O SAHRANI JEVGENIJA PRIGOŽINA! Imao je da kaže samo JEDNO

Istražni komitet Ruske Federacije saopštio je juče da je identifikovano svih deset žrtava iz aviona, koji se prošle nedelje srušio nedaleko od Moskve

Objavljeno:

Kako je saopštio portparol Kremlja Dmitrij Peskov, odluka o tome kako će biti organizovana šefa paravojne formacije Vagner Jevgenija Prigožina, koji je nastradao u misterioznoj avionskoj nesreći u Tverskoj oblasti, zavisiće pre svega od njegovih rođaka i da država nema informacije o tome.

„Takve odluke se uvek donose zajedno sa rođacima i prvenstveno se zasnivaju na odluci rođaka“, rekao je Peskov, prenosi Lenta.ru.

Peskov je dodao da nije poznato da li će ruski predsednik Vladimir Putin prisustvovati sahrani, i da zbog toga još nema informacija o tome kako će se pogrebni događaj odvijati.

„Za sada ne znamo kada, šta, kako, dakle, sada ne može biti odgovora na ovo pitanje“, rekao je Peskov.

1 / 4 Foto: EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV

Podsetimo, Istražni komitet Ruske Federacije saopštio je juče da je identifikovano svih deset žrtava iz aviona, koji se prošle nedelje srušio nedaleko od Moskve.

Bonus video:

01:25

NJIMA NAJVIŠE ODGOVARA PRIGOŽINOVA SMRT Ignjatović izneo šokantne tvrdnje: Vagner je napravio čudo, IZGUBILI SU UTICAJ U AFRICI

(Espreso/ Nova/ Lenta.ru/ Tass)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.