PREMINULA DEVOJČICA (10) KOJU JE UBIO KOMŠIJA: "Dala je život da bi spasila porodicu..."
Desetogodišnja devojčica iz Springfilda, Foto: obituary

TRAGEDIJA

PREMINULA DEVOJČICA (10) KOJU JE UBIO KOMŠIJA: "Dala je život da bi spasila porodicu..."

Podsetimo, muškarac iz Masačusetsa ubio je svoju komšinicu i ranio dvoje njenih unuka, a zatim je okrenuo pištolj na sebe i izvršio samoubistvo

Objavljeno:

Desetogodišnja devojčica iz Springfilda koja je bila teško ranjena kada je komšija koji je silom ušao u stan njene porodice pucao u nju, podlegla je povredama u bolnici, saopšteno je.

Aubriana Lin Sera preminula je u Bostonskoj dečjoj bolnici od komplikacija koje je izazvala rana, navodi se u njenoj čitulji.

"Dala je život da bi spasila porodicu. Bila najsrećnija devojčica koja je volela princeze, ples, prirodu i svoju porodicu", navodi se u njenoj čitulji.

Podsetimo, muškarac iz Masačusetsa ubio je svoju komšinicu i ranio dvoje njenih unuka, a zatim je okrenuo pištolj na sebe i izvršio samoubistvo, saopštile su vlasti, piše Boston25.

Policija je u ponedeljak popodne stigla u kuću u kojoj je živelo više porodica, nakon što je primila izveštaje o pucnjavi. Ferbanksova je pronađena mrtva pored psa u svom stanu na prvom spratu., dok su deca bila u spavaćoj sobi.

Ubica je identifikovan kao 34-godišnji Viktor Nives.

U saopštenju policije se navodi da je Viktor, koji je živeo u stanu na spratu, nasilno ušao na ulazna vrata svoje komšinice i počeo da puca na stanare, a potom je okrenuo pištolj na sebe.

Vlasti nisu otkrile mogući motiv ubistva i istraga je još uvek u toku.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.