MALENI VLADIMIR BI U SUBOTU NAPUNIO DVE GODINICE! Reči oca dečaka koje je majka bacila kroz prozor RAZARAJU DUŠU
Foto: Printscreen/Društvene mreže

OGLASIO SE NESREĆNI ČOVEK

MALENI VLADIMIR BI U SUBOTU NAPUNIO DVE GODINICE! Reči oca dečaka koje je majka bacila kroz prozor RAZARAJU DUŠU

Majka je u nedelju uveče skočila sa prozora hotela u Botošanu u Rumuniji sa svoja dva sina u naručju.

Objavljeno:

Majka je u nedelju uveče skočila sa prozora hotela u Botošanu u Rumuniji sa svoja dva sina u naručju.

Ona je pala na sims prvog sprata. Deca su pala na trotoar, a mlađi od njih, dvogodišnji Vladimir, poginuo je. Drugo dete, trogodišnji Gabrijel, nalazi se u kritičnom stanju u bolnici u Jašiju, a lekari su izuzetno rezervisani u pogledu njegovih šansi da preživi. Otac dečaka je u ponedeljak govorio o tragediji, piše Monitorul de Botošani.

- Razgovarao sam sa njom juče popodne, delovala je malo uznemireno, pitao sam je šta nije u redu, nije htela da kaže. Onda mi je u pola jedanaest poslala poruku u kojoj se na kraju se oprostila. Ali nisam ni slutio da će učiniti takav gest. I zašto, iz kog razloga. Niko ne može da objasni šta ju je navelo na ovo - rekao je mladi otac.

Кaže da se njegova žena nije ponašala čudno niti dala bilo kakve naznake da nešto nije u redu. On je rekao i da je voli, da nije bilo nasilja u njihovom braku, ali priznaje da su se svađali oko novca.

- Ne znam kako se osećala, voleli su je svi, a posebno deca - kazao je.

Otac dečaka je radio u Bukureštu i kući je dolazio, kako sam kaže, jednom u tri nedelje. Ali sada ga već dugo nije bilo kod kuće.

- Imali smo veći posao i nismo mogli da dođemo. Nekada se ljutila na decu, jer nisu dobra, ali znate kakva su deca. - rekao je mladić.

1 / 4 Foto: Printscreen/Društvene mreže

Rekao je da se majka dečaka pripremila za dečiji rođendan. Vladimir je 26. avgusta trebalo da napuni dve godine, a stariji 6. septembra tri godine.

- Čak im je spremila i balone. Rekla je: "Hajde da im napravimo zabavu". I baloni su ostali neotpakovani - kazao je.

Nakon tragedije, majka mališana je pokušala da izvrši samoubistvo i usledila su dva sata pregovora, a na kraju su je iz hotela izveli vatrogasci. Zatim je odvedena na odeljenje psihijatrije bolnice Mavromati.

Dr Marijus Dabija, medicinski direktor bolnice za neurohirurgiju u Jašiju, kaže da 11-mesečni dečak ne može da se operiše. On je blizu moždane smrti i nije mogao da bude ni snimljen, jer njegovo stanje nije stabilno.

Bonus video:

00:22

Zgrada na Banjici gde je izvršeno ubistvo i samoubistvo

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.