LEPOTICA POKAZALA GOLE GRUDI I ZADNJICU, PA DONELA ŠOKANTNU ODLUKU: Mnogi će RONITI SUZE, pogotovo MUŠKARCI (VIDEO)
Emi Buono, Foto: Printscreen/Instagram/emy_buono_

NEVERICA

LEPOTICA POKAZALA GOLE GRUDI I ZADNJICU, PA DONELA ŠOKANTNU ODLUKU: Mnogi će RONITI SUZE, pogotovo MUŠKARCI (VIDEO)

EmI Buono je donela nesvakidašnju odluku nakon što je priznala da je obolela od depresije nakon snimanja sadržaja za odrasle

Objavljeno:

Emi Buono, atraktivna mlada Italijanka koja se pre samo tri meseca istakla u toku vrelih napuljskih noći i častila navijače golim grudima tokom proslave naslova prvaka voljenog fudbalskog kluba Napolija, iznenadila je javnost otkrićem da odlazi u samostan!

Emi je u međuvremenu odlučila da ugas profil na OnlyFansu, a kao jedan od razloga navela je i to što su roditelji njenog dečka dobili priliku da je gledaju kako ima seks.

"Sadržaji koje sam tamo objavljivala postali su viralni. Svi su ih videli, čak i roditelji mog partnera i to je dovelo do strašnih problema, bila sam šokirana", kazala je za italijanski portal Fanpage i priznala da ju je takav životni stil odveo pravo u ponor.

"Pala sam u depresiju. Bila sam dva meseca zatvorena kod kuće, uzimala antidepresive, pa čak razmišljala i o samoubistvu", rekla je Buoni i naglasila da joj je tokom najtežih trenutaka veliku podršku pružila njena majka.

Svoj preobražaj trebala bi započeti već ovih dana uz podršku Kongregacije sestara opatica u Sorentu.

"Snimala sam porniće radi zarade i bila sebična, nisam mislila ni na koga. Ni na svoju porodicu ni na svoje bližnje", izjadala se.

Bonus video:

00:06

Sanja Stanković posle afere prostitucija posetila manastir

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.