KO JE PRVI MUŽ BRIDŽIT MAKRON? Ostavila ga je da bi bila sa učenikom iz škole, njegova SMRT mesecima se KRILA VIDEO
Brižit Makron, Foto: Profimedia

DA LI STE ZNALI?

KO JE PRVI MUŽ BRIDŽIT MAKRON? Ostavila ga je da bi bila sa učenikom iz škole, njegova SMRT mesecima se KRILA VIDEO

Zbog Emanuela, Brižit je napustila svog prvog muža

Objavljeno:

Francuski predsednik Emanuel Makron (45) uvek je privlačio pažnju medija i javnosti, najviše zbog braka sa 25 godina starijom suprugom Brižit Makron (70).

Njihova veza je od samog početka izazvala negodovanje javnosti, posebno nakon što se saznalo da je sve počelo u školskim učionicama u kojima je Brižit bila učiteljica, a Emanuel učenik. On je tada imao 15 godina, a ona je radila kao nastavnica književnosti.

Brižit i Emanuel Makron
Brižit i Emanuel Makron foto: Fonet Fonetap

Zbog Emanuela, Brižit je napustila svog prvog muža Andre-Luja Odjea za koga se udala 1974. godine, a par je dobio ćerke Tifen i Lorens i sina Sebastijana. Andre je podneo zahtev za razvod, koji nije prošao baš glatko, a zvanično je bio tek 2006. godine.

Bankar se potpuno povukao iz javnosti i nije želeo da ima veze sa medijima. Čak je i vest o njegovoj smrti 2019. dugo bila tajna, sve do 8. oktobra 2020. kada je njegova mlađa ćerka Tifani u kolumni Paris Match otkrila da je 68-godišnji Andre preminuo krajem prošle godine.

1 / 4 Foto: Profimedia

- Moj otac je mrtav. Sahranila sam ga u najstrožijoj privatnosti 24. decembra. Obožavala sam ga, bio je posebno biće, nekonformista koji je cenio svoju anonimnost više od svega. To se mora poštovati - naglasila je ona. Andre je sahranjen na groblju Per-Lašez u Parizu, poznatom kao večno počivalište Džima Morisona i Oskara Vajlda. Brižit nije komentarisala njegovu smrt.

Inače, bivši profesorka književnosti nije dugo čekao nakon razvoda i udala se Emanuela 2007. godine. Makron je odlučio da nema decu.

- To je odluka koju sam sam doneo. Brižit, moja žena, imala je troje dece. Neki su već bili odrasli kada sam je upoznao, neki su bili manji. I onda smo sebi postavili to pitanje. Mislili smo da je najvažnije da ih izvedem na pravi put i da ih volim, a sada imam sedmoro unučadi. Nisam imao potrebu da imam biološku decu. Važno je samo da se volimo i prihvatamo - rekao je francuski predsednik.

Bonus video: EVO ZAŠTO MAKRON OKLEVA DA UVEDE VANDREDNO STANJE U FRANCUSKOJ! Stručnjaci smatraju da su ovo NAJBRUTALNIJI PROTESTI u ovom veku

02:17

EVO ZAŠTO MAKRON OKLEVA DA UVEDE VANDREDNO STANJE U FRANCUSKOJ! Stručnjaci smatraju da su ovo NAJBRUTALNIJI PROTESTI u ovom veku

(Espreso/Story.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.