STRANAC SNIMAO DECU U KAMPU, GOSTI GA UHVATILI: Čim su ga PROVALILI dao se u BEG, a evo gde je sakrio KAMERU (FOTO)
Termos boca, Foto: PU istarska

jezivo

STRANAC SNIMAO DECU U KAMPU, GOSTI GA UHVATILI: Čim su ga PROVALILI dao se u BEG, a evo gde je sakrio KAMERU (FOTO)

Kanađanin je u Rovinju snimao decu, a uhvatili su ga gosti

Objavljeno:

Rovinjska policija je provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 63-godišnji kanadski državljanin počinio kazneno delo iskorištavanje dece za pornografiju.

Pre dva dana, 16. avgusta oko 18:45 sati, gosti jednog naturističkog kampa na području Rovinja primetili su muškarca koji se zadržavao kod bazena s toboganom gde su se igrala deca, a kod sebe je imao mobilni i termos bocu.

Termos boca
Termos bocafoto: PU istarska

Njegovo ponašanje pobudilo je sumnju kod gostiju da snima decu, a kada su mu prišli, muškarac je počeo bežati. Gosti kampa uspeli su da ga zaustave i pozovu policiju, a policijski službenici uhapsili su muškarca zbog sumnje da je snimao nagu decu. Prilikom bega, odnosno pada, osumnjičeni muškarac je lakše povređen, objavila je policija.

Našli kameru u termos boci

Policijski službenici su kod osumnjičenog pronašli mobilni i kameru koja je bila sakrivena u termos boci te su po nalogu nadležnog suda obavili pretrage i pronašli inkriminirajući sadržaj.

Termos boca
Termos bocafoto: PU istarska

Takođe je pretraženo i vozilo nemačke registracijske oznake koje 63-godišnjak koristi te su prilikom pretrage vozila policijski službenici pronašli i oduzeli lap top, tablet, uređaje sa USB priključcima i druge predmete koje će pregledati u narednim danima.

Bonus video:

02:23

ZBOG LAJKOVA RODITELJI IZLAŽU DECU UŽASNOJ OPASNOSTI! Manijaci skrinšotuju gole slike dece i PRODAJU pedofilima za mizaran novac!

(Espreso/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.