NAĐENI JEZIVI SNIMCI U TELEFONIMA MUŠKARACA OSUMNJUČENIH ZA SILOVANJE U POPULARNOM LETOVALIŠTU:Zločin koji LEDI KRV
Silovanje, Foto: Profimedia

seksualno nasilje

NAĐENI JEZIVI SNIMCI U TELEFONIMA MUŠKARACA OSUMNJUČENIH ZA SILOVANJE U POPULARNOM LETOVALIŠTU:Zločin koji LEDI KRV

Šestorica osumnjičenih, od kojih je petoro Francuza i jedan Švajcarac, bili su smešteni u jednom hotelu na Majorki i tvrde da su sa devojkom imali odnose uz pristanak, dok ona tvrdi da su je grupno silovali u jednoj od njihovih soba

Objavljeno:

Grupa muškaraca, koja se sumnjiči da je 14. avgusta silovala mladu turistkinju u popularnom letovalištu Španiji, načinili su više od 20 snimaka ovog jezivog zločina.

Policija je potvrdila da su snimci pronađeni na mobilnim telefonima osumnjičenih, i biće predati kao dokaz za formiranje predmeta u tužilaštvu.

Mediji pišu da policija pokušava da identifikuje druge turiste, koji su videli da manijaci siluju devojku, ali ništa nisu uradili da to spreče. Policija se po ovom pitanju nije zvanično oglašavala.

Šestorica osumnjičenih, od kojih je petoro Francuza i jedan Švajcarac, bili su smešteni u jednom hotelu na Majorki i tvrde da su sa devojkom imali odnose uz pristanak, dok ona tvrdi da su je grupno silovali u jednoj od njihovih soba.

1 / 2 Foto: Profimedia

Osumnjičenima je određen pritvor, a trebalo bi u utorak da se pojave pred sudom.

Devojka (18) koja je prijavila silovanje na odmor je došla sa drugaricom, a policiji je dala iskaz. Iz hotela gde su osumnjičeni bili smešteni tvrde da su u neprekidnom kontaktu sa policijom i da čine sve da pomognu.

Silovana devojka navodno je pronađena na podu hotelskog lobija sva u suzama. Nju je pronašao pripadnik obezbeđenja, koji je oko 5 sati ujutru pozvao policiju.

Prema nezvaničnim saznanjima, lekari su prilikom pregleda pronašli i modrice na ručnim zglobovima devojke, što ukazuje da ju je neko prisilno držao.

Bonus video:

01:09

EVO ZAŠTO JE TEŠKO DOKAZATI SILOVANJE! Stručnjaci za Kurir TV: Zaprećene kazne nisu male ALI POSTOJI JEDNA POTEŠKOĆA

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.