UBIO KOMŠINICU I RANIO NJENE UNUKE: Jedna devojčica u kritičnom STANJU, ubica izvršio samoubistvo, UŽAS U AMERICI
Američka policija, Foto: Printscreen/you Tube/ LiveNOW from FOX

JEZIVO

UBIO KOMŠINICU I RANIO NJENE UNUKE: Jedna devojčica u kritičnom STANJU, ubica izvršio samoubistvo, UŽAS U AMERICI

Policija je u ponedeljak popodne stigla u kuću u kojoj je živelo više porodica, nakon što je primila izveštaje o pucnjavi

Objavljeno:

Muškarac iz Masačusetsa ubio je svoju komšinicu i ranio dvoje njenih unuka, a zatim je okrenuo pištolj na sebe i izvršio samoubistvo, saopštile su vlasti, javlja AP.

Okružni tužilac Hampdena Entoni Guluni identifikovao je u utorak baku ubijenu u Springfildu kao 52-godišnju Kim Ferbanks.

Dve devojčice, starosti 10 i 12 godina, zadobile su rane od vatrenog oružja. U kući je bio i petogodišnji dečak, ali on nije fizički povređen. Troje braće i sestara odvedeno je u lokalnu bolnicu, a mlađa devojčica je prebačena u Bostonsku dečiju bolnicu u kritičnom stanju, rekao je Guluni.

"Ovo je nedvosmisleno jedan od najgnusnijih i najkukavičkijih dela kojima sam morao da svedočim kao okružni tužilac", rekao je Guluni.

Policija je u ponedeljak popodne stigla u kuću u kojoj je živelo više porodica, nakon što je primila izveštaje o pucnjavi. Ferbanksova je pronađena mrtva pored mrtvog psa u svom stanu na prvom spratu. Deca su pronađena u spavaćoj sobi.

Policajci su takođe pronašli osumnjičenog ubicu, identifikovanog kao 34-godišnjeg Viktora Nivesa.

Istražitelji kažu da je Nives, koji je živeo u stanu na spratu, nasilno ušao na ulazna vrata svoje komšinice i počeo da puca na stanare, a potom je okrenuo pištolj na sebe.

Vlasti nisu otkrile mogući motiv i istraga je u toku.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.