"VEOMA SAM TUŽNA...": Hilari Klinton VAN SEBE, jednu stvar ne može da PODNESE, evo o ČEMU JE TAČNO REČ
Hilari Klinton, Foto: Profimedia

OGLASILA SE...

"VEOMA SAM TUŽNA...": Hilari Klinton VAN SEBE, jednu stvar ne može da PODNESE, evo o ČEMU JE TAČNO REČ

Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton se oglasila povodom onoga što se trenutno dešava

Objavljeno:

Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton je prokomentarisala novu optužnicu koja je podignuta protiv Donalda Trampa, navodeći da je veoma tužna što je bivši predsednik Amerike suočen sa optužbama koje zalaze u suštinu američke demokratije.

„Ne osećam nikakvo zadovoljstvo. Osećam duboku tugu zato što imamo bivšeg predsednika koji se suočava sa toliko optužbi koje zadiru u suštinu toga da li će naša demokratija opstati ili ne”, izjavila je Klintonova za američku televiziju MSNBC, prenosi Njujork post.

Dodala je da niko ne bi trebalo da bude zadovoljan jer je, prema njenim rečima, ovo užasan trenutak za Sjedinjene Države.

Hilari Klinton
Hilari Klinton foto: Profimedia

„Jedina satisfakcija može da bude činjenica da sistem funkcioniše”, navela je Klintonova koju je Donald Tramp pobedio na predsedničkim izborima 2016. godine.

Velika porota u američkoj saveznoj državi Džordžiji podigla je u ponedeljak optužnicu protiv Trampa zbog pokušaja da poništi svoj poraz od demokrate Džozefa Bajdena na predsedničkim izborima 2020. godine.

Donald Tramp
Donald Trampfoto: TASOS KATOPODIS / Getty images / Profimedia

To je četvrta krivična prijava protiv Trampa i druga koja ga tereti da je pokušao da promeni rezultate glasanja 2020. godine.

Reagujući na podizanje još jedne optužnice protiv njega, bivši predsednik SAD je rekao da je reč o politički motivisanim i nameštenim optužbama, prenosi Tanjug.

Bonus video:

05:38

OBAMA EKSKLUZIVNO ZA ROJTERS: Tramp je desetkovao američku spoljnu politiku, a kad izbije kriza ne zovu Moskvu i Peking

(Espreso/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.