KUĆA ODLETELA U VAZDUH: 5 osoba stradalo, među njima otac i sin (12), STRAVIČAN SNIMAK! (VIDEO)
Eksplozija, Foto: Printscreen/Twitter/Tori Yorgey WTAE

JEZIVO

KUĆA ODLETELA U VAZDUH: 5 osoba stradalo, među njima otac i sin (12), STRAVIČAN SNIMAK! (VIDEO)

Kuća je eksplodira u ogromnoj vatrenoj kugli

Objavljeno:

Zastrašujući video snimio je trenutak kada je kuća razneta u paramparčad u zapadnoj Pensilvaniji, ubivši petoro ljudi, uključujući 38-godišnjeg muškarca i njegovog 12-godišnjeg sina i teško povredujući šestu osobu.

Kuća je eksplodira u ogromnoj vatrenoj kugli, uzrok eksplozije je pod istragom, a zvaničnici kažu da bi to moglo potrajati mesecima.

Šef policije Plum Leni Konli rekao je da je medicinski islednik okruga Alegeni utvrdio da su četiri odrasle osobe i jedno dete poginule u eksploziji u naselju Rustik Ridž Estates.

Dve od pet žrtava identifikovane su kao Kejsi Klonc i njegov sin Kigan.

U međuvremenu, 57 vatrogasaca je zbrinuto na licu mesta zbog manjih problema, uključujući povrede izazvane toplotom, izvestio je VTAE, pozivajući se na Stiva Imbarlina, pomoćnika šefa hitne službe okruga Alegeni.

Najmanje još dve kuće su takođe uništene, a desetak drugih je oštećeno u eksploziji u predgrađu Pitsburga u subotu oko 10:30, saopštili su zvaničnici.

Kejsi, koji je radio za Peoples Gas, bio je strastveni navijač Stilersa i „tata koji se bavi fudbalom i gimnastikom“, dok je Kigan, član omladinskog fudbalskog tima Plum Mustangs, trebalo da krene u srednju školu.

„Kigan i Kejsi su bili najsrećniji kada su provodili vreme na jezeru sa svojom porodicom i prijateljima na jezeru. Plivali su, vozili se čamcem i voleli golf“, rekla je porodica.

Ostale tri osobe koje su stradale još nisu identifikovane.

Stanovnici naselja traže odgovore o smrtonosnoj eksploziji.

„Ovo nije prvi put da se ovo dešava u Plumu. Moramo da znamo zašto se to dešava. Tužno je što su ljudi izgubili živote, a mi nemamo odgovore. Potrebni su nam odgovori za ove porodice, potrebni su nam odgovori za ovu zajednicu“, rekao je komšija Džastin Njuman.

01:02

DRAMA U NJUJORKU: Odjeknula eksplozija, urušila se garaža

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.