DEČAK (11) UPUCAO DEVOJČICU (8) U GLAVU DOK JU JE NJEGOVA MAJKA ČUVALA: Horor u Americi, pozirao sa ORUŽJEM (FOTO)
Foto: Printscreen/you Tube/ LiveNOW from FOX

UŽAS

DEČAK (11) UPUCAO DEVOJČICU (8) U GLAVU DOK JU JE NJEGOVA MAJKA ČUVALA: Horor u Americi, pozirao sa ORUŽJEM (FOTO)

Devojčica je hitno prevezena u bolnicu, gde je dva dana kasnije umrla

Objavljeno:

Jedanaestogodišnji dečak iz Severne Karoline mogao bi da se suoči sa optužbama za ubistvo iz nehata nakon što je navodno smrtno ubio osmogodišnju devojčicu koju je njegova majka čuvala. Devojčicu je upucao iz pištolja koji pripada rođaku.

Neidentifikovani dečak (11) priveden je u petak zbog toga što je pucao u glavu Dženesis Dokeri u Fajetvilu 25. jula – samo sat vremena nakon što je ostavljena u kući njegovog rođaka.

Devojčica je hitno prevezena u bolnicu, gde je dva dana kasnije umrla.

Dečak još nije optužen, ali istražitelji veruju da ima dovoljno dokaza da ga optuže za ubistvo iz nehata i krađu vatrenog oružja, navodi VRAL.

Kancelarija šerifa okruga Kamberlend podnela je dokumentaciju Odeljenju za maloletničko pravosuđe kako bi podstakla da se dečak optuži. Oni takođe traže određivanje pritvora.

Nejasno je da li će se neko od odraslih umešanih u slučaj suočiti sa optužbama.

Dokeri i njenu sestru, koja je bila tamo na dan pucnjave, više puta je čuvao rođak 11-godišnjaka, prema rečima njenog oca Fona Dokerija.

Dečak je navodno ukrao oružje iz sefa u kući, rekao je advokat porodice Dokeri Hari Daniels na konferenciji za novinare. Dečak je viđen kako drži oružje na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama pre pucnjave.

Danijels je takođe rekao da je sef bio otključan i da je dečak znao njegovu kombinaciju.

Porodica ubijene devojčice seća se nje kao „radosnog, energičnog deteta sa Isusom u srcu i savršenim osmehom na licu“, piše na GoFundMe stranici.

„Život moje ćerke je tragično oduzet“, rekao je Fon za VNCN. „Bolelo me je srce od pomisli da ću biti u situaciji da ću morati da tešim svoju najmlađu ćerku“, dodao je.

„Ovo je bila užasna noćna mora, i dalje se ne oseća stvarno“, nastavio je. „Htela je da pleše i samo živi život, čoveče. Volela je da pravi TikTok video snimke“.

Bonus video: PUCNJAVA U PETROVCU NA MLAVI: Na parkingu upucan poznati advokat​​​​​​​

00:17

PUCNJAVA U PETROVCU NA MLAVI: Na parkingu upucan poznati advokat

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.