ČULI ZVUK IZ TROTOARA, PA ISPOD ASFALTA NAŠLI HOROR: Nije im bilo DOBRO kad je iz rupe IZAŠLO OVO (VIDEO)
Rupa u trotoaru, Foto: Printscreen/Twitter/ THE GLOBAL NEWS.

AU MAJKO...

ČULI ZVUK IZ TROTOARA, PA ISPOD ASFALTA NAŠLI HOROR: Nije im bilo DOBRO kad je iz rupe IZAŠLO OVO (VIDEO)

Stanovnici tvrde da su čuli nejasan zvuk koji je dolazio iz trotoara koji je bio napukao, ali kada su bolje pogledali, nisu mogli da veruju šta su videli

Objavljeno:

Grupa muškaraca u Indiji došla je do šokantnog otkrića kada je pronašla tri krokodila koja su živela pod zemljom u njihovom kraju.

Stanovnici tvrde da su čuli nejasan zvuk koji je dolazio iz trotoara koji je bio napukao, ali kada su bolje pogledali, nisu mogli da veruju šta su videli.

Tri krokodila su probila napukli trotoar tražeći izlaz.

U snimku koji se širi društvenim mrežama vide se ljudi okupljeni oko gmizavaca dok stručnjaci pokušavaju da ih izvuku ispod asfalta.

Jedan čovek, obučen u čizme i crvenu odeću, upotrebio je specijalizovanu hvataljku kojom je stegao prvog krokodila oko vrata, ali dok je pokušavao da se izbori sa njim, drugi je izašao ispod njega.

Taj krokodil se brzo izvukao ispod asfalta i krenuo ka snimatelju, dok je treći reptil ostao miran, zakopan ispod cementa i videla su mu se samo leđa.

U snimku se ne vidi da je iko povređen, a nije poznato kako se sve okončalo i šta su građani na kraju uradili s krokodilima.

Bonus video:

00:44

Krokodil ubio muškarca

(Espreso/ 24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.