IZGLEDA KAO HULK,A ŽENA GA JAVNO OSRAMOTILA: Ovakvog SVEŠTENIKA niste videli, kaže da je OVO ključno za DUŠU (FOTO)
Sveštenik, Foto: Printscreen/Instagram/padremarcelorossi

"MOŽE DA SE RVE SA BOGOM"

IZGLEDA KAO HULK,A ŽENA GA JAVNO OSRAMOTILA: Ovakvog SVEŠTENIKA niste videli, kaže da je OVO ključno za DUŠU (FOTO)

Veoma je popularan i na društvenim mrežama

Objavljeno:

Sveštenik Marselo Rosi iz Brazila je nakon incidenta sa jednom ženom 2019. godine doživeo potpunu transformaciju zbog čega ga sad nazivaju "Hulkom koji može da se rve sa Bogom".

Marselo Rosi iz Brazila je postao svetski poznat i popularan sveštenik zbog svoje transformacije tela i duha nakon jednog incidenta koji je imao 2019. godine sa jednom ženom, piše "New York Post".

Tada je bio mršav i slab prema njegovim rečima, a danas ga brazilski mediji nazivaju "Hulkom koji može da se rve sa Bogom" jer izgleda kao Dvejn Džonson, popularni "Rock".

Veoma je popularan i na društvenim mrežama. Na svom "Instagram" profilu ima čak 7.7 miliona pratilaca.

Incident koji je promenio život Marselu je iz jeseni 2019. godine. Držao je govor na bini pred prepunom salom, a jedna žena (32) se pojavila niotkuda i gurnula ga je sa leđa.

Rosi je odlučio da totalno promeni svoj život. Posvetio se treniranju i zdravoj ishrani.

"Molitva je ključna za dušu, donosi mir i pomaže u rešavanju problema. Treniranje pomaže u vezi svega, serotonin i ostali hormoni nam drže balans u glavi. Dijeta je takođe važna, a san je esencijalan za zdravlje", rekao je Marselo.

Pre transformacije, Rosi je bio depresivan i patio je od insomnije. Od incidenta mu se život promenio, stekao je svetsku slavu, izgleda dobro, tako se i oseća i pomaže drugima u tome.

(Espreso/ Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.