ŽENA KOSILA TRAVU, A ONDA JOJ JE PALA ZMIJA SA NEBA: Tu nije bio KRAJ njenih NEVOLJA, ubrzo se i on OBRUŠIO na nju
Zmija, Foto: Printscrenn/ Instagram/ reptilia_odgajivacnica_zmija

da li je realno?

ŽENA KOSILA TRAVU, A ONDA JOJ JE PALA ZMIJA SA NEBA: Tu nije bio KRAJ njenih NEVOLJA, ubrzo se i on OBRUŠIO na nju

Ženu iz Teksasa zajedno su napali zmija i jastreb, završila u bolnici

Objavljeno:

Ženu iz Teksasa napali su istovremeno jastreb i zmija, i zadobila je povrede koje su joj sanirane u bolnici. Pegi Džons kosila je travu u svom dvorištu, kada je jastreb koji je preletao njeno dvorište ispustio zmiju iz kljuna pravo na nju!

Zmija se obmotala oko Pegi, počela da je udara repom u lice, a onda se ptica obrušila na nju, gnevna što je ispustila svoj ručak! Jastreb je napao ženu, zario joj kandže u meso, i jedva se spasla.

Jastreb je pokušao da zgrabi zmiju i odleti, zarivši kandže u Peginu ruku. Kada nije uspeo, nastavio je da je bode oštrim kandžama!

Zmija
Zmijafoto: PrintScreen/ TikTok/ sunnycoastsnakecatchers

"Kada je zmija pala, znala sam da je ptica jer nisam stajala ispod drveta. Zmija mi se obmotala oko ruke i udarala me repom, a onda sam osetila oštre kandže. Jastreb kao da je hteo da odnese i zmiju, i mene", ispričala je Pegi.

Na kraju je jastreb uspeo da uhvati zmiju i odleti, a nju je suprug odvezao u bolnicu gde su joj konstatovane povrede - uboji, ubodi, posekotine, ogrebotine i modrice.

"Ja živim u Teksasu, navikla sam na razne životinje i ptice, ali sam duboko istraumirana. Mislila sam da ću umreti", rekla je ona.

Bonus video:

00:17

Zmija u centru Beograda

(Espreso/ Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.