KOSTAS VERIO DUPLO STARIJU ŽENU, MOŽE MAJKA DA MU BUDE: Ljubav se rodila baš ovde, spremili i VENČANJE (VIDEO)
Žena se verila u devetoj deceniji, Foto: Printscreen/Facebook/Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

LJUBAV NE POZNAJE GODINE

KOSTAS VERIO DUPLO STARIJU ŽENU, MOŽE MAJKA DA MU BUDE: Ljubav se rodila baš ovde, spremili i VENČANJE (VIDEO)

Veridba je obavljena u prisustvu Kostisovih prijatelja i seoskog sveštenika

Objavljeno:

Muškarac star 41 godinu i žena stara 82 postali su glavna tema grčkih medija nakon što su posle kratkog poznanstva dok su čuvali stoku na Kritu, odlučili da se venčaju.

„Mnogi će izaći i reći da je to zaista neprikladno. Ali nemojte žuriti sa osudama, prvo nas upoznajte izbliza!", reči su Kostas (41) koji se juče verio sa 82-godišnjom Paraskijom. Kako se navodi, oboje za život zarađuiju kao stočari i žive u selu Krotos u opštini Gortina na Kritu.

Veridba je obavljena u prisustvu Kostisovih prijatelja i seoskog sveštenika. Kostis je, kako prenosi ekriti.gr , poželeo dobrodošlicu svim gostima, išao od stola do stola i sve ugostio. Što se braka tiče, on ima velike planove.

"Ja ću obaviti venčanje. Pozvaću 2500 hiljada ljudi i imati 100 kumova“, kaže on.

Par se upoznao tokom Kostisovog boravka u selu, gde su bili pastiri.

"Prvo mi misli nisu išle na Paraskio, ali onda kako je vreme odmicalo i bolje sam je upoznao, nešto je „škljocnulo” u meni. Uprkos razlici u godinama, shvatio sam da mi se ova žena sviđa“, kaže Kostisa.

Od tog trenutka on je imao samo jedan cilj, osvojiti je.

"Rekao sam joj, ti bi mogla biti moja devojka'", priča on.

Za razliku od Kostisa, koji je napravio prvi korak i istrajao u tome Paraskio je bila opreznija.

"Prvo sam mislila da se šali. „Neprimereno je”, rekla sam mu. Ali on je istrajao. Videla sam da misli to što je rekao, pa šta da radim, ubedo me je, rekla sam mu „da” i od tada smo zajedno”, priča buduća mlada.

Par je razgovarao o budućnosti i kako su rekli, ne žele decu.

"Kostis mi je rekao da iz raznih razloga ni on ne želi decu, samo želi da se zabavljamo i pravimo jedno drugom društvo i sve što se radi od sada je njegov posao. Da budemo samo zdravi i dobro. On je dobar dečko, ne želi da me rastužuje, dobroćudan je. Od tada živimo zajedno već 15 dana“, rekla je gospođa Paraskevi Lambrogijanakis, prenosi Protothema.gr.

Bonus video:

01:16

TAJNA LJUBAV MOĆNIKA IZ PODZEMLJA I POZNATE VODITELJKE! Ljljana Stanišić otkriva: On je GROMADA, a beži od medija ko đavo od krsta

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.