POKUŠALI DA ZATAŠKAJU PRIČE O RAZVODU, SVE JE ISPALO KAO LOŠA PREDSTAVA: Megan Markl i princ Hari se ovako ukopali
Megan Markl i Princ Hari, Foto: Profimedia

nisu uspeli da sakriju prljav veš

POKUŠALI DA ZATAŠKAJU PRIČE O RAZVODU, SVE JE ISPALO KAO LOŠA PREDSTAVA: Megan Markl i princ Hari se ovako ukopali

Kako se u poslednje vreme šuškalo njih dvoje treba i da se isele iz luksuzne vile u Montesitu nakon što im je Spotify otkazao ugovor vredan 20 miliona dolara

Objavljeno:

Nasmejani i rame uz rame, Megan Markl i princ Hari su blistali u svom prvom javnom pojavljivanju nakon spekulcija da u njihovom braku nije sve kako treba i da su na korak od razvoda.

Kako se u poslednje vreme šuškalo njih dvoje treba i da se isele iz luksuzne vile u Montesitu nakon što im je Spotify otkazao ugovor vredan 20 miliona dolara.

Zbog svega se njihov savršen brak, kako su se trudii da ga predstave u javnosti, potpuno urušio, što je rezultiralo i problemima u odnosu. Ako je verovati izvorima koji su bliski paru, brak Megan Markl i princa Harija nalazi se na veoma klimavim nogama od kako su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav.

Uprkos nekativnim komentarima, par je bio nasmejan kad su se zajedno pojavili u kratkom videu koji su objavili juče popodne. Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa uključili su se telefonskim putem i pozdravili mlade iz "Responsible Technology Youth Power Fund" koji se zalažu za bolji digitalni svet.

Podlednji put zajedno su viženi u javnosti u maju ove godine na ceremoniji dodele nagrada u Njujorku.

Od tada su ih pratile glasine da se udaljavaju jedan od drugog, a svako se fokusirao na solo projekte, Megan je potpisala unosan ugovor sa moćnom agencijom Vilijam Moris, dok Hari radi na novom Netfliksovioj seriji koja izuskuje sve češća odsustva od kuće, jer se ceo projekat odvija na afričkom kontinentu.

"Harijevo često odsustvo od kuće je bilo poslovno putovanje, to nije znak za loše odnose unutar braka", otkrio je izvor blizak paru pa dodao:

"Stres, zajedno sa emotivnim problemima, verovatno im je napravio pakao od života. Nadam se da će odvojeno vreme provedeno na različitim kontinentima pomoći da pronađu sve što im je potrebno da nastave dalje", tvrdi izvor.

Mnogi su tako njihov jučerašnji video shvatili kao potez da pokažu javnosti da je između njih sve u najboljem redu, a glasine ni tu nisu prestale, pa mnogi komentarišu da je to sve maska kako im ne bi propali unosni ugovori koje su zajedno potpisali, s obzirom da su se našli u ozbiljnoj finansijskoj krzi. Šta je zapravo istina, pokazaće vreme.

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

(Espreso/Kurir.rs/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.