GRČKA VODITELJKA NAPRAVILA HAOS U PROGRAMU UŽIVO: Sa njom je i NEVREME LAKŠE, Srbima OTPADAJU VILICE (VIDEO)
Voditeljka grčke vremenske prognoze, Eleni Tsolaki, Foto: PrintScreen/ TikTok/ guidetoai

retko se viđa

GRČKA VODITELJKA NAPRAVILA HAOS U PROGRAMU UŽIVO: Sa njom je i NEVREME LAKŠE, Srbima OTPADAJU VILICE (VIDEO)

Voditeljka grčke vremenske prognoze, Eleni Tsolaki razlikuje se od koleginica

Objavljeno:

Voditeljka grčke vremenske prognoze, Eleni Tsolaki postala je zvezda srpskih društvenih mreža, gde korisnici komentarišu da bi im svaka vremenska nepogoda lakše pala uz njenu pojavu i harizmu.

Razlog njene popularnosti u Grčkoj, kod nas ali i kod ostalih stranaca krije se u načinu na koji prezentuje vreme. Naime, dok se iza nje nalazi mapa sa visinom temeprature, Eleni stalno vrcavo pleše sa osmehom na licu.

@guidetoai Replying to @Luslo65 Eleni Tsolaki, the charismatic Greek weather caster, has managed to create a whirlwind of enthusiasm around weather forecasts. With her radiant persona and passionate delivery, she has won the hearts of thousands. A regular on the Greek news station, Tsolaki's charm doesn't stop at the weather - she is also a prolific social media influencer, with a particularly strong following on Instagram. Beyond her work, she shares snippets of her personal life, her close relationship with Dimitris Papanotas and her meteoric rise to fame since her first YouTube video. #EleniTsolaki #greekweatherreporter #funnyvideo #funnyvideos #weatherforecast #viraldance #newsreporter ♬ original sound - Sam ??

Na jednoj Grčkoj televiziji emituje se poptpuno jedinstven jutarnji program koji je sama definicija pozitivnog razmišljanja i stava. Emisija se zove "Happy Day" a uz pesmu i đuskanje prezenterka vremenske prognoze najavljuje kakvo vreme Grke čeka tog dana.

Najbolje od svega je što uz nju zapevaju i zaigraju i ostali voditelji a i gosti. Njena popularnost u Srbiji traje već niz godina, već od 2020. i čini se da ne opada, budući da se njeni snimci iznova i iznova dele po društvenim mrežama, nekako svaki put kada živa u termometru dostigne vrhunac i onih nesnosnih 40 plus stepeni Celzijusa.

Bonus video:

13:40

OPASNA VODITELJKA ŽELI DA NAPAKOSTI DRUGOJ VODITELJKI OVAKO! Sočni trač u programu uživo: Pogrešila je što se zaljubila u njega

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.