OVAJ SNIMAK NATERAĆE VAM SUZE NA OČI: Mališan potrčao za dekom na aerodromu koga nije video dva meseca, PRESLATKO!
Dete trči u naručje, Foto: Printscreen/tik Tok/sissymerry1969

POGLEDAJTE!

OVAJ SNIMAK NATERAĆE VAM SUZE NA OČI: Mališan potrčao za dekom na aerodromu koga nije video dva meseca, PRESLATKO!

Naime, baka Sandra je malenog Beneta dovela na aerodrom kako ne bi gubio ni tren od susreta sa dedom

Objavljeno:

Roditeljska ljubav je po rečima mnogih koji su imali tu sreću da se ostvare u toj ulozi najveća. Međutim, u koraku je prati i ljubav prema unucima. Tirel Lemoi i Sandra Meri Lemoi, iz Luizijane u Americi, su braku već 23 godine, a za to vreme su imali sreću da postanu ponosni baka i deka čak sedmoro unučića.

Sandra je žena koja obožava svoga supruga, a neretko na TikToku deli njihove zajedničke fotografije pored kojih opisuje njima bitne datume i javno zahvaljuje Tirelu što je pre 23 godine izabrao baš nju za suprugu, tvrdeći da je njihova ljubav i dalje ista kao prvog dana.

Tirel ne samo što je po rečima Sandre idealan suprug, on je izgleda i odličan otac, a sada i najbolji deda. Njegova žena kaže da deku sva deca obožavaju ali najmlađi unuk, Benet, posebno je vezan za njega.

Ovaj deka još uvek nije u penziji, a trenutno je zbog posla bio dva meseca odsutan pošto je u Dubaiju radio u naftnoj kompaniji. Benetu je mnogo nedostajao, a dok nije bio tu mališan je progovorio. Međutim, Tirel još uvek nije čuo omiljenog mališana kako priča. Zato je njihov susret bio dodatno prožet emocijama.

Naime, baka Sandra je malenog Beneta dovela na aerodrom kako ne bi gubio ni tren od susreta sa dedom. Mališan je cupkao u mestu od uzbuđenja, a onda je u moru lica prepoznao svoje omiljeno. On je uzviknuo sa velike razdaljine deki da stiže, valjda kako se deka ne bi brinuo.

- Stižem deko, stižem! - uzviknuo je mališan i potrčao deki u zagrljaj, a svi putnici koji su prisustvovali ovom dirljivom susretu su u stopu stali kako bi dečak nesmetano dotrčao do svog voljenog deke, koji ga je čvrsto zagrlio i podigao u naručje, posebno oduševljen što mu po prvi put čuje glasić.

@sissymerry1969

His PaPa was gone a long time. Look at everyone looking at them. He didnt care?

♬ original sound - Sandra Merry Lemoine

Snimak je na TikToku pregledan čak blizu 5 miliona puta, dobio je 600.000 sviđanja, šerovan je 24.000 puta i razgalio i najtvrđa srca.

"O moj Bože, njemu je nedostajao njegov deka" stoji u opisu.

- Ovaj snimak me je upravo rasplakao, nedostaje mi moj unuk.

- Ništa lepše nisam nikada video na TikToku!

- Koliko je dirljivo, a putnici koji su usred koraka stali kako bi mališan dotrčao do deke.

- Hvala vam što ste ovu dragocenost podelili sa svima nama.

- Ovaj snimak ja apsolutni pobednik svih TikTok snimaka ikada.

- Suze mi liju niz obraze zbog njihove sreće.

- Ljubav unuka je nešto posebno.

Bonus video:

02:37

DETE SE UHVATILO ZA AUTO I REKLO TATA MORAM JA SA TOBOM Supruga nestalog Vladana: Pred sam polazak rekao OVO! TELEFON LOCIRAN

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.