PRAVA LJUBAV NE ZNA ZA GRANICE! Snimak venčanja RAZNEŽIO i najtvrđa SRCA, za njih PREPREKE NE POSTOJE (VIDEO)
Mladenci na dan venčanja, Foto: Printscreen/Youtube/AccuWeather

SVAKA ČAST

PRAVA LJUBAV NE ZNA ZA GRANICE! Snimak venčanja RAZNEŽIO i najtvrđa SRCA, za njih PREPREKE NE POSTOJE (VIDEO)

I nisu bili uporni samo oni, već i gosti koji su, na iznenađenje para, nekako uspeli da stignu do crkve u nedelju

Objavljeno:

Na dan venčanja Pola i Mej Padilje, voda od poplava je porasla do kolena. Svi putevi u njihovom komšiluku bili su potopljeni. Njihovu provinciju, Bulakan na Filipinima, pogodile su nemilosrdne kiše koje su bile izazvane sa dva tajfuna.

- Uprkos opasnosti da naše vozilo potone u poplavi, i dalje smo želeli da prođemo samo da bismo mogli da dođemo ovamo, na venčanje - rekao je mladoženja.

I nisu bili uporni samo oni, već i gosti koji su, na iznenađenje para, nekako uspeli da stignu do crkve u nedelju, nakon što su gazili kroz vodu u japankama i gumenim čizmama.

- Koliko je visoka bila poplava kroz koju smo morali da prođemo samo da bismo mogli da izađemo iz svojih kuća. Zaista nema ništa nemoguće. Gospod je omogućio sve ono što je bilo nemoguće tokom tog dana - rekla je ona.

Na snimku sa venčanja vidi se Mej kako do mladoženje hoda kroz duboku vodu, u kojoj joj je završio deo venčanice, ali to je nije sprečilo da se venča sa svojim izabranikom.

Bulakan je jedna od mnogih provincija na Filipinima koje su teško pogođene neprestanim kišama koje je prvo doneo tajfun Doksuri, a nedavno jugozapadni monsun pojačan tajfunom Falkon.

Bonus video:

00:13

Matora venčanje

(Espreso/ Blic/ Gardijan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.