FATALNU PLAVUŠU SVI MUŠKARCI ZNAJU, A SADA JE OTKRILA ŠTA JE LOŽI KOD MLAĐIH: Od njenih reči neki će se ZACRVENETI
Kori Čejs, Foto: PrintScreen/ Instagram/ cory.chase_official

poznata dama

FATALNU PLAVUŠU SVI MUŠKARCI ZNAJU, A SADA JE OTKRILA ŠTA JE LOŽI KOD MLAĐIH: Od njenih reči neki će se ZACRVENETI

Za Kori Čejs je 2009. godina bila prelomna i tada je odlučila da uđe u industriju za odrasle

Objavljeno:

Kori Čejs (42) model i zvezda filmova za odrasle karijeru je započela snimanjem intimnih trenutaka sa svojim partnerom, a sada spava sa mlađim momcima. Nedavno se pojavila u novoj seriji pod nazivom "Milfi" i otvoreno je pričala o tome kako voli da ima intimne odnose sa mladim muškarcima. Otkrila je kako izgleda se*s sa njima i rekla da su zaista slatki, ali moraju da uče.

- Prvi put sam zakoračila u svet industrije za odrasle kada smo moj tadašnji suprug Luk i ja snimali naše intimne odnose za privatnu kolekciju 2003.godine.Tada sam otkrila da me uzbuđuje sama pomisao da me neko posmatra i shvatila sam da je to idealan posao za mene. Davne 2005. godine sam snimila svoju prvu scenu za širu javnosr, a zvanično je objavljena 2007. godine - priča Kori za Dejli Star.

Za nju je 2009. godina bila prelomna i tada je odlučila da uđe u industriju za odrasle.

- Godine 2009. odlučila sam da napustim svoj posao od 9 do 5 i počela sam da kreiram sadržaj za širu javnost na različitim platfromama puno radno vreme - dodaja je Kori.

Govoreći o odnosima sa mlađim muškarcima kaže da im se dopadaju ideje zrelih žena, koje ih uče kako da zadovolje svoje partnerke u spavaćoj sobi. Ponekad se prave da sve znaju i žele da dokažu da su "najbolja prilika" koju je ikad imala, ali ipak im ne polazi za rukom.

- Mlađi muškarci su slatki. Mogu da budu stidljivi, drski i avanturisti, ali su uvek očaravajući. Ne znaju šta traže i otvoreni su za isprobavanje novih stvari jer su naivni i uvek podložni uticajima. Primećujem da su u potrazi za svojim identitetom, pa u jednom trenutku žele da dominiraju, a u drugom žele da budu potčinjeni, a to ih čini dodatno neodoljivima. Zaista žele da iskoriste svaki momenat i isprobaju sve sa starijim ženama koje imaju dosta iskustva, a sve su to videli u filmovima ovakvog sadržaja - dodaje Kori.

Kaže da voli da im pomogne da zavole žensko telo i da krenu da ga istražuju. Na taj način mogu da pronađu možda neki skriveni fetiš i takođe uče kako da pravilno tretiraju partnerku.

- Ovu dinamiku odnosa sa mlađim muškarcima možete videti u mom najnovijem filmu. Volim što na taj način mogu da vodim sesiju i učim muškarce kako da se ponašaju. Veoma sam komunikativna u toku intimniih odnosa i otvoreno govorim šta mi se dopada, a šta ne, a svaka praksa je mnogo bolja od teorije - zaljučuje Kori.

Bonus video:

00:41

MILICA DABOVIĆ OTVORILA ONLYFANS! U Pulsu Srbije o posledicama na njeno dete: Gole slike će imati deca u školi, a to je okrutno!

(Espreso/ Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.